Alla inlägg den 13 april 2015

Av Hanna Sjöström - 13 april 2015 12:53

Idag fick Saga vara 3 timmar på dagis för att mjukstarta lite denna vecka.. Både tisdag och onsdag kommer hon vara långa dagar eftersom jag jobbar.. Hon hade varit lite hängigare idag än hon brukar och jag tror absolut att det har med hennes tänder att göra.. Lilla pluttan! Hoppas hon känner sig lite piggare imorn, hon har iaf ingen feber..

Jag passade på att åka till gymmet när jag hade lämnat Saga.. Så jag körde lite styrka men jisses så svag jag är! Men man måste ju börja någonstans och jag kommer garanterat ha ordentlig träningvärk imorn.. Kommer säkert smygandes inatt när jag ska jobba.. :)

Ligger i soffan och tar det lite lugnt medan Saga sover.. Jag borde också sova en stund men kan inte riktigt koppla av, får försöka med det när Krille kommer hem sen.. Så typiskt att jag jobbar 5 dagar denna vecka när Krille jobbar dag men så blir det ibland.. Helt klart min tuffaste jobbvecka som jag har framför mig.. Jobb måndag och tisdagnatt, sover onsdag och så upp och gå på personalmöte.. Sen är jag bara ledig torsdag så är det på't igen på fredag och så kör vi hela helgen.. Men jobbar mycket med Annika denna vecka så det ska bli kul.. :)

Nu ska jag vila lite innan huliganen vaknar..
Hej hopp!

Ovido - Quiz & Flashcards