Alla inlägg den 26 juni 2013

Av Hanna Sjöström - 26 juni 2013 18:52

Kände mig skaplig imorse när jag vaknade så idag, första gången på flera månader åkte jag och hämtade Majken i Örebro.. Blev en lång lunch och lite tittande i affärerna.. Lugn och bra dag! :) Tycker om köpcentrumet där trots att det är lätt att gå fel, de har mycket på samma ställe.. Fick med mig en tröja och ett linne hem.. Majken och jag stannade på chilli på vägen hem också och jag hittade en fin lampa den här gången också.. :) Så jag köpte två likadana som vi ska ställa i vardagsrummet.. Nu måste vi bara få upp de där fönsterbrädorna, det kanske får bli helgens projekt.. :) Hittade en ljuslykta också.. Ja, de har mycket fint på chilli, så är det.. :)

Har känt mig skaplig i två dagar nu, såå jag håller alla mina tummar på att här är vändningen.. På måndag blir det jobb.. 3 veckor, tror jag har 8 pass kvar och sen är det dags för semester! Ska bli skönt att få lite ledighet tillsammans med Krille.. :)

Nu är jag helt slut verkligen, ligger i soffan och lyssnar på Majken som sjunger "släpp en fis".. Kan finnas en risk att jag somnar snart!

Godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards