Alla inlägg den 26 februari 2013

Av Hanna Sjöström - 26 februari 2013 22:37

Jag gråter inte speciellt ofta.. Jag har liksom inte så mycket att gråta över.. Ibland rinner det över och visst kan jag gråta om jag blir arg eller så men inte av ren ledsamhet.. Oftast så kommer tårarna när jag tänker på dig.. Morfar! ? Då bara sätter jag mig ner och gråter och gråter!! Jag skulle kunna gråta i flera dagar tror jag om jag inte tvingade mig själv att sluta.. Ibland gör det så ont!

Det har varit mycket på jobbet sista veckorna, känslor, tankar! Livet! Ibland är det bara ofattbart hur livet kan bli!

Skulle handla innan jag åkte hem från jobbet ikväll.. Skulle bland annat köpa mat till Molly så åkte till Coop.. Köpte mjölk som är till katter.. I kassan sitter en kille.. När jag ska betala tar han upp flaskan med mjölk och frågar vad det är, jag säger bara kattmjölk och killen frågar.. Vaddå har dem mjölkat en katt och hällt i där? Haha det hoppas jag innerligt inte att de har sa ja, däremot en ko.. ;) Inte nog med det kläcker han efteråt haha vilket jävla jobb att mjölka katter liksom!

Haha det roliga är att jag är likadan, tänker inte innan jag pratar ibland! Meen.... Det där var lite extremt till och med för att vara jag men jag fick mig ett gott skratt iaf.. :)

Godnatt!

Av Hanna Sjöström - 26 februari 2013 12:18

Skulle ut och gå, hade sett fram emot rundan ut mot Vreta men det slutade med att jag gick till Östenssons och handlade lite till min sjukling.. ;) Fick ju lite uppförsbacke.. :) Men precis som jag skrev, vad gör man inte för de man älskar.. Ställer upp såklart!

Nu en snabbdusch och sen ytterligare en kväll på jobbet! Hoppas Krille är frisk bär jag kommee hem ikväll.. Imorn jobbar jag inte förens natten så då ska jag hinna med lite träning och plugg..

Oj, klockan går! Bäst att sätta fart!

Ovido - Quiz & Flashcards