Alla inlägg den 3 juli 2013

Av Hanna Sjöström - 3 juli 2013 12:23

Jag gick och la mig igår och kände att det kliade lite i halsen.. Imorse vaknade jag med halsont och tokigt snorig.. Suck! Det ena avlöser det andra.. haha Halsontet känns bättre efter lite vaniljglas.. Hoppas det håller sig borta.. :) Vaknade iaf och gick upp och tog en strepsils.. Som jag alltid brukar göra när jag börjar känna något i halsen.. När jag tryckt in den i munnen kom jag på, oj! Får jag äta dem? Så jag fick läsa innehållsförteckning och googla lite, halv sex på morgonen.. Jippi!! ;) Men såklart jag gör det.. Vill inte stoppa i mig en massa saker som skulle kunna skada den lilla, sköra personen som bor i min mage..


Imorn ska vi få se h*n.. :) Jag har ju redan fått en liten tjuvkik men inte Krille.. Han tyckte det var fuskigt så imorn ska vi såklart dit tillsammans! Känns tryggt att ha honom vid min sida, att vi gör det här tillsammans! :) Utan honom skulle jag inte klarat det här.. Han har fått ställa upp mycket på mig de senaste veckorna små saker som att laga mat och handlat sånt jag behöver.. Bara en sån sak som att bli kliad på ryggen eller en puss eller en kram när jag mått som sämst.. Ja, utan honom hade det inte gått och inte utan min mamma!! Världens bästa mamma.. Hon ställer upp på mig till 110% i alla lägen och oftast behöver jag inte ens säga något, hon bara förstår! Hon är bäst! :)

Nu längtar jag till semestern, ska bli härligt! :) Hoppas på fint väder.. Jag har inte ens badat i år än.. Det längtar jag efter..

Ha en bra dag!


Ovido - Quiz & Flashcards