Alla inlägg den 28 juli 2013

Av Hanna Sjöström - 28 juli 2013 22:13

Lillasyster har varit här och vi har tittat på film.. Först såg vi på en skräckfilm, uch! Man blir ju helt förstörd även att den kanske var lite töntig.. Sen såg vi små citroner gula, fin film.. Såna filmer gillar jag.. :)

Har bara slappat och myst i mina nya mysbyxor hela dagen och kvällen.. Även dom mamma-byxor.. Så sköna, blir nog nya favoriter.. :) Det är mycket bebisar och många som blir mammor för första gången nu, riktig babyboom.. Jag har fortfarande lite svårt att förstå att vi faktiskt ska få en bebis, men när jag verkligen tänker på det så dyker det upp en sjö av härliga känslor.. Känslor av kärlek, nyfikenhet, spänning men även lite rädsla.. Men en härlig blandning.. Tänk att jag ska bli mamma!! Att jag ska få uppleva något så fantastiskt med min Krille.. Jag känner mig väldigt trygg i att jag har världens bästa familj som jag vet kommer hjälpa mig och ställa upp till tusen! <3


Imorn åker vi mot Örebro. Majken har varit här i 2 veckor nu, tiden har gått otroligt snabbt.. Sen får vi se vad dagen bjuder på, skönheten i att ha semester! :)

Ska kika en stund till på dumburken innan jag kryper ner i sängen..
Sov gott! :)

Av Hanna Sjöström - 28 juli 2013 01:54

Klockan är mycket och det är dags att sova... Klockan blev mycket igår också för oss alla tre men det innebar att vi fick sovmorgon till klockan 10 idag för inte ens Majken vaknade innan dess.. Det tackar vi för.. :) Har haft en bra dag med mamma och Majken i Linköping.. :) Jag köpte mina första mamma-byxor och oj, vad sköna de var.. Trot eller ej men en jäkla skillnad.. :) Efter det åkte vi hemåt och Jimmy och Malin kom hit.. Vi har suttit på altanen, ätit och pratat.. Blev en mysig kväll! :) Nu är preggot trött och borde verkligen sova.. Blir säkert inte en lika lång sovmorgon imorn.. ;) Godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards