Alla inlägg den 28 augusti 2012

Av Hanna Sjöström - 28 augusti 2012 20:49

Har varit ledig i en vecka nu och tänkte att jag kommer ju få massor gjort men det blir liksom inte riktigt så när Majken är här.. haha men det kommer ju fler dagar som saker kan göras på.. Roligare att umgås med henne nu när hon är här!   


Efter lunchen tog vi cyklarna och cyklade en sväng.. Det gick ju rätt så bra iaf..   Sen stannade vi i lekparken tills vi insåg att Sanna och Erika med barn var i en annan lekpark.. Då slängde vi oss på min cykel och körde genom stan ner till dem.. Träffade dem en liten stund iaf.. Majken får ju träffa dem imorn igen medan jag styr med lite annat..  


Till kvällen blev det lite kladdkaksbakning, men det gick väl så där.. Vet inte varför Krille inte lyckades med Suss recept! Jag får väl prova en annan dag känns det som.. Nu ska jag slappa i soffan sen försöka lägga mig skapligt för imorn ska vi upp tidigt..  


puss & godnatt



Av Hanna Sjöström - 28 augusti 2012 12:56

Är fortfarande rätt seg idag och vädret är ju inte mycket att hurra för.. Vi har tagit det lugnt med Majkens tv-spel på förmiddagen och nu blev det lite mat.. Majken ville ha potatis och sprödbakad torsk.. Dock fick det bli findus men det var gott! :)

Får se vad vi ska hitta på nu på eftermiddagen.. Majken ville baka så kanske ska göra det eller om jag får med henne ut.. Kanske hinner båda, ska få in jäntan i duschen också.. Oj, vilket intressant inlägg.. haha På fredag fyller Majken år, 5 år.. Shit, vad tiden går snabbt! Då ska vi ha lite kalas, ska bli kul! :) Egentligen har jag jobbhelg men ska vara ledig fredag och lördag..

Av Hanna Sjöström - 28 augusti 2012 12:36
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards