Alla inlägg den 29 augusti 2012

Av Hanna Sjöström - 29 augusti 2012 21:33

Varför är det så sjukt tråkigt att städa?!.. Känns som man inte gör annat än att städa och städa men nog fan är det dags igen efter typ 24 timmar.. Gaaah!

Skulle städa idag till fredagens kalas eftersom vi ska handla och fixa lite imorn men jag orkar bara inte.. Kräks på't! Tur att det finns en dag imorn också och att jag är hemma på dagen på fredag.. Då kanske suget kommer tillbaka haha när man nu kan ha sug efter att städa men lite mer pepp iaf.. :)



Sen hjälpte jag ju mamma att flyttstäda i Davids lägenhet idag så har skrubbat ung och spis och fläkt och en massa annat tråk! Men går ju snabbare om man hjälps åt och vi fick ju hjälp av Majken också! Haha hon var väl den enda som tyckte det var kul att spreja med ajax och torka.. :P



Ikväll har Majken lekt med grannungarna och då är det fullrulle här kan jag lova! Så kanske inte så konstigt att orken inte är på topp! :)

Nu ska jag fortsätta titta på roomservice.. Älskar dessa byggprogram både arga snickarn, roomservice, fuskbyggarna och vad allt de heter! :)

Tjing och tjong!

Av Hanna Sjöström - 29 augusti 2012 12:43

Ja, jisses det var ju inte igår jag satt och skrev 15 sidor för hand precis.. När man gick i skolan var det ju ingenting men nu... Ja, 3 timmar senare och 15 sidor så har jag iaf gjort ett sluprov.. Gör det andra nästa onsdag, hade nog inte orkat skriva lika länge till.. Nu får jag hoppas på ett G iaf.. Var ju inte så värst förberedd men svarade iaf på allt..

När jag satt i bilen hem insåg jag att jag faktiskt saknar skolan lite.. Vart nu den känslan kom ifrån? Jag som varit så sinnessjukt skoltrött och inte känt för att plugga alls sen jag slutade gymnasiet..


Nu ska jag åka bort till mamma en sväng och så till ÖB.. Sen ringer Sanna när jag ska hämta Majken.. :) Hon leker med Tindra idag, kul för dom! :) Tur att Majken har världens bästa faster som ställer upp när det inte riktigt går ihop sig.. :)

Jag är så glad för Krilles familj, de är så fina och underbara allihop! :)

Puss och kärlek

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards