Alla inlägg under november 2012

Av Hanna Sjöström - 14 november 2012 00:24

Jobbat mina två "kvällar" 13.15-21.15 Vet inte om man kan kalla det kvällar egentligen men nu har jag iaf två nätter kvar den här veckan.. Yees, jag längtar till helgen redan! :) När jag kom hem nu ikväll väntade min nya Samsung galaxy S III på mig och mitt fina telefonfodral med såklart.. Än slänge är jag toknöjd! :)

Imorn ska jag in till Mjölby och träffa Natta.. Springa i backar, känner redan blodsmaken i munnen.. :P Sen måste jag greja lite hemma och handla men först, lite sömn och sovmorgon!!!

Får se om jag skriver mer imorn..
Godnatt ?

Av Hanna Sjöström - 11 november 2012 23:35

...utan dina andetag!

Jag är så tacksam för att jag har dig! <3
Jag vet att jag inte alltid är lätt att leva med, hur många tjejer är det egentligen liksom? Tjejer gör saker komplicerade.. Jag är ibland lite för envis och enspårig MEN jag älskar dig mer än jag någonsin kommer kunna förklara för dig! <3 Jag är så glad över att jag faktiskt vet att du älskar mig lika mycket! Älskade, underbara Kristofer! Puss & godnatt!

Av Hanna Sjöström - 11 november 2012 20:34

Idag känns det blä..

Träningen gick inte alls bra, jag kom liksom inte i mål idag.. Jag känner mig bara opepp! Hoppas det känns lite bättre imorn igen..

Solsidan och sen ska jag väl lägga mig skapligt eftersom det är min tråkiga jobbvecka. Går på imorn klockan 13.15 och sen går jag av fredagmorgon.. Kände mig rätt opepp sist den här jobbveckan var också!

Hejdå..

Av Hanna Sjöström - 11 november 2012 12:40

Det är söndag och jag är trött och seg!

Somnade ju förbaskat sent igår.. Tittade på 2 Johan Falck filmer.. De var bra båda två..

Igår var även mamma, mormor, David och Sanna här en sväng eftersom Krille fyllde år i tisdags.. Sen bakade jag bröd, gott blev det! Det uppskattades av alla här hemma så det var kul! :) God frukost blev det idag med andra ord!

Krille hjälpte mig att beställa ny telefon för en liten stund sen.. Det blir en samsung galaxy 3.. Har bara hört bra saker om den så hoppas jag blir nöjd!! :) Spännande!

Majken ville veta vad jag gör för övningar när jag tränar.. Visade henne två och nu har hon hittat på typ 25 "övningar" själv haha så hon "tränar" i vardagsrummet nu.. :) Hon är för söt!

Nu ska jag svira om och ge mig ut och springa en liten runda sen ska vi bege oss till Örebro en sväng igen. Suck, vad detta avstånd tar mycket energi!

Hejhopp!

Av Hanna Sjöström - 9 november 2012 23:11

Jag är rätt trött så har tänkt gå och lägga mig snart..


Jobbade inatt, somnade vid 8.30 imorse och vaknade vid 11.45 så blev inte så mycket sömn.. Sen åkte vi till Örebro och hämtade Majken..Var längesen jag och Krille åkte tillsammans. Känns mycket mysigare att åka ihop. Vi käkade lite och när vi kom hem kom farmor förbi en sväng.. Jag åkte och handlade lite gott och sen hade vi mys-fredag. Vi tittade på den senaste ice age filmen. Den var riktigt rolig! Det är så kul med teknade filmer som man kan titta på tillsammans och som alla uppskattar..   Krille somnade i soffan redan innan filmen var slut och Majken la sig direkt efter..Trötta båda två eller alla tre egentligen...


Fick iaf godkänt av Majken för rummet, det var ju kul.. Verkade som hon gillade möbleringen och även nattduksbordet!    Hon har ett riktigt flickrum tösen.. Ja, jag är inte så mycket för det där med "hen" precis :P haha men så är det, sån är jag! 


Jag kunde bara inte låta bli.. Har haft en rätt så lång period där jag typ inte velat handla kläder alls men det har börjat vända och det gillar jag.. Satt och tittade runt lite på internet och hittade en jacka på zalando som jag bara inte kunde låta bli att köpa.. Vi får se om den är lika snygg i verkligheten som på bild..  


Nee, nu ska jag lägga mig!

Sov gott, puss   

Av Hanna Sjöström - 7 november 2012 20:22

Ja, det har varit en bra dag med mycket träning.. :)


Halv 3 mötte jag upp Natta i Mjölby och vi körde ett styrkepass.. Shiit, det var jobbigt men det är så jäkla skönt efteråt.. Sen fick vi för oss att jag skulle gå på ett Zumba pass nu ikväll. Så åkte bara hem och käkade. Blev lax och potatis.. :) Jag älskar lax, det är så himla gott! Kyckling har jag tröttnat lite på men laxen har jag i stort sett ätit varenda dag och jag har fortfarande inte tröttnat på det! :) Sen åkte jag iaf in till Zumba passet.. Hjälp vad svårt det var, de andra hade nog kört några gånger men så är det alltid med såna pass, det tar liksom några gånger innan man kommer in i dem ordentligt.. Imorn ska jag köra ett annat pass, high energy. Kommer säkert känna mig lika virrig då men man måste ju börja någonstans och fortsätter jag att köra passen så blir det förhoppningsvis lättare att hänga med sen..


Nu sitter jag här med min jordgubbs-shake och ska försöka börja skriva lite på min inlämningsuppgift men kan säga att jag inte riktigt är på sånt humör idag.. Men tänkte jag iaf skulle börja skriva några rader så får jag sitta med det imorn på dagen innan träning och jobb.. Är kanske lite för trött nu också.. Men ska väl iaf få ner några meningar så får vi se.. 

Fick reda på min senaste fördjupningsuppgift och den fick jag A på. Nu har de ju ändrat betygsystem så det är mellan typ A och hm vare E eller F? Kommer inte ihåg men det var ju med andra ord ett bra betyg iaf.. :) Nee nu har jag inte tid att skriva mer måste börja.. hejhopp!
 

Av Hanna Sjöström - 6 november 2012 23:44

Inte världens bästa bild men här är en fönsterbräda uppe.. :)

Av Hanna Sjöström - 6 november 2012 23:39

Idag är det Krilles födelsedag så ikväll har hans familj - Filip varit här.. Mysig kväll! :) Krille har ätit gott och fått fina presenter så han verkar riktigt nöjd med sin dag! <3

Tog tag i att sätta upp en rullgardin i Majkens rum och ytterligare en fönsterbräda är uppe.. Shit, vilken skillnad det blir bara man får upp dem.. Dock måste det inhandlas lite mer saker för att få upp de två sista ut mot gatan.. Hade visst köpt lite fel plus att tre till ska inhandlas till "andra sidan" av huset! :) Ja men två är ju uppe nu iaf! ;) En bit på vägen.. Kul det slå bli att köpa krukor, blommor och lampor! :)

Varit på en 4-timmars lång planeringsdag idag! Suck, mer än så ska jag väl inte säga!

Många härliga nyheter från oväntade håll på sista tiden och jag är väldigt glad för er skull! Kompisar som ska få barn och gifta sig! Åh, det är så härligt! <3 Nästa höst ska jag och Krille åka på bröllop i Italien, ska bli en riktigt härlig upplevelse och jag vet att Emeli kommer vara en fantastiskt vacker brud! :)

Bäst att lägga sig snart, mycket som ska göras imorn.. Städa, plugga och vid halv 3 ska jag träffa Natta! :)

Det här är min sista vecka med den enformiga kosten jag har kört i snart 8 veckor men så himla bra jag har mått! Jag behövde verkligen det för att få fason på mig själv.. Självklart ska man unna sig godsaker ibland och jag kommer aldrig kunna leva helt utan att äta onyttigt men med måtta och det får aldrig kännas som ett måste, så kunde jag känna förut! Plus att nu har jag kommit igång med träningen och då kommer jag med gott samvete faktiskt kunna äta godis på lördagkvällen!

Mat ska ge energi inte ta energi skrev en mycket klok tjej till mig.. :) Så som jag åt innan så tog maten mycket av min energi.. Det var tråkigt att äta och det var oftast inte så gott heller! Nu har jag en helt annan inställning till mat och är mycket nyfiken på hur kosten kommer se ut nästa vecka! :)

Det blev visst rätt långt, godnatt! :)

Ovido - Quiz & Flashcards