Alla inlägg under december 2012

Av Hanna Sjöström - 11 december 2012 23:53

Idag blev allt sent.. Jag vaknade sent, åt frukost sent.. Men det är så skönt och behövligt att sova igen förlorad sömn..

Plockat och grejat lite hemma idag.. Skulle till gymmet på eftermiddagen men även det blev sent.. Var tokmycket folk så åkte till City gross och handlade istället.. Åkte till gymmet vid åtta istället så även det blev sent.. Sprang 6 km på löpbandet.. När jag sprungit 5, 8 km så råkar jag självklart komma åt den där nödknappen så allt nollställs och bandet stannar men 6 km skulle det ju bli så fick starta den fort som sjutton igen.. :) Det är jobbigt som tusan men sååå skönt efteråt! Lagade mat när jag kom hem.. Älskar dessa köttfärsröror med bönor i.. Så nu har jag mat tills imorn också.. Efter det fick jag för mig att storstäda badrummet, jag med mina kvällsaktiviteter.. :P Så nu är jag rätt trött och det är dags att sova..

Musikhjälpen går på högvarv här hemma.. Både Krille och jag gillar't, bra musik och en riktigt bra grej tycker jag.. Det får mig att tänka på när Krille och jag precis hade börjat träffas för 3 år sen, då tittade vi på det konstant tillsammans! :)

Godnatt!

Av Hanna Sjöström - 10 december 2012 21:42

Trots lite jobb fredag till lördag och söndag till måndag så har den här helgen varit tokigt bra tack vare min Kristofer! :)

Vi skulle ju egentligen hämtat Majken till helgen men pga det dåliga vädret så blev det inte så.. Men nu kommer hon till nästa helg istället när jag är ledig så det ska bli mysigt!!

I lördags var vi på julbord med Krilles jobb.. Vi var på konsert och kongress i Linköping, Wallmans-show stod för undeehållningen.. Det var en lyckad kväll med god mat och riktigt bra underhållning.. :) Söndagen blev en riktig mysdag, älskade, fina pojkvän! Sen träffade jag Maria en sväng.. Hon var i Skänninge över helgen, kul att vi hann ses.. Blev en ordentlig promenad med massa prat och en massa positiv energi som jag alltid får av henne! :)

Blivit en del tid på löpbandet ihelgen också.. Känslan av att klara av de där intervallerna och de där kilometrarna är sååå skön! Yeees!

Har lagat mat och nu är jag fruktansvärt trött.. Blev biffar med bacon, potatis och sås.. Så förbaskat gott! :) Idag hade vi handledning på jobbet så det innebar att jag var tvungen att ställa klockan på 13, så 4,5 timmes sömn.. Ja, då får man allt vara trött tycker jag..

Veckan är uppbokad som vanligt, plugga, träna, jobba, städa, handla, fixa julklappar....... ja, alltid finns det något att styra med.. :)

Shiit, somnar visst snart!
Godnatt!

Av Hanna Sjöström - 7 december 2012 18:04

Slappdag, sov rätt så länge idag.. Sen åkte jag till gymmet vid halv ett.. Så skönt att bara få ut all negativ energi, känns så mycket bättre efteråt.. Idag var det dags för bandet igen.. Veckans utmaning 6 km och jag grejade det! Visst var det jobbigt men man blir ju så jäkla nöjd efteråt! :) Var själv på gymmet idag och det är så skönt, då kan jag skrika och peppa mig själv hur mycket som helst om det behövs utan att någon tycker jag är mongo! ;) Brukar inte skrika när det är andra där.. :P

Ska jobba ikväll så nu blir det att slappa i soffan.. Kort uppdatering och kanske inte så rolig men det är inte mycket annat som hänt idag.. :)

Hejhopp

Av Hanna Sjöström - 5 december 2012 21:25

Ja, så mogen är jag! ;)

Nee men allvarligt så har det inte gått så bra nånting idag.. Jobbade inatt och när jag kom hem kom jag på att jag glömde kycklingen jag köpte på vägen till jobbet.. Typiskt men skulle ju in till Mjölby senare.. Väl hemma ställde jag klockan på 12.30 eftersom jag skulle vara i Mjölby 14.30 Var jobbigt att gå upp så kom upp vid 13.. Då skulle jag slänga i mig lite mat.. Kom liksom inte på någonting.. Fick bli lax, broccoli och ägg tillslut.. Jag har knappt smakat broccoli förut men insett nu att det är helt okej.. :) Klockan blev 14 tokigt snabbt och då var jag tvungen att åka.. Fick ju typ ångest bara av att titta ut.. Köra bil i sånt här väder är ju inget jag älskar precis! Det skulle väl gå an om jag var själv på vägarna men det finns så mycket idioter som sitter bakom ratten..
Väl inne i Mjölby skulle vi köra ett riktigt jobbigt pass och det ska ju vara jobbigt men min kropp sa liksom ifrån.. Jag vet att jag orkar mer än jag gjorde idag! Jag blir ju så jäkla arg på mig själv när jag inte klarar av övningarna som jag ska.. Blää! Men man kan liksom inte vara på topp alla gånger så är det och jag är seg i kroppen efter passet vi körde ihop i måndags... Så det är bara att bita ihop och komma igen! :)

När jag kom hem skulle jag fixa i köket och laga mat men Krille låg i soffan så jag kröp ner bredvid honom och så somnade vi båda två.. Helt otroligt hur mycket jag längtar efter honom när jag jobbat mycket.. Vi går ju liksom om varandra! Så det var mysigt att bara få sova så nära! När jag vaknade till var det dags för kök och mat.. Skulle göra ris och kycklingwook.. Den lyckades vi tokigt bra med förra veckan.. Den var så god så därför jag ville göra den idag men jag misslyckades! Den blev inte alls lika god tackvare min överkonsumtion av sesamolja, suck! Men vi fick i oss lite iaf trots att det inte var lika gott som sist.. Men får prova den på nytt en annan dag.. Så har faktiskt varit lite av en prutt-dag! Två saker som jag sett fram emot blev liksom inte som det skulle...

Imorn ska jag hämta Majken eller vi hoppas på det, beror på vädret! Men vi saknar henne såå otroligt mycket och hoppas vädret lugnar ner sig! Tänk om avståndet var mindre, vad skönt det skulle vara, praktiskt och bra för Majken!! Ibland märks det liksom på henne att vi är för långt bort! Underbara unge!! <3

Nu måste jag kila, hejhopp!

Av Hanna Sjöström - 4 december 2012 11:49

Ställde klockan på 10 men då gick jag inte upp.. :P Ligger fortfarande och drar mig men måste faktiskt gå upp nu.. Ska åka till Kevin och klippa mig och fixa till färgen i håret idag.. Ska bli kul! :) Framåt kvällen ska vi på kalas hos Sanna och Viktor... En av mina bästa Sannor fyller ju år idag! Stort grattis underbara du!! <3 Sen är det dags för nattjobb.. Blir ingen träning idag, kände att jag behövde sova lite för att orka med natten.. Har skaplig träningsvärk idag men mest i ben, armar och bröst.. Vad jag kan känna när jag ligger ner.. haha kanske knappt kan gå när jag kommer upp! Gött äre! :) Nu börjar jag bli hungrig så ska äta lite.. :)

Ha en bra dag i snön, det ska jag ha! :)
Puss

Av Hanna Sjöström - 3 december 2012 11:54

Det är segt att gå upp tidigt på morgonen men det är ju såå skönt när man väl gör det! :)
Åkte in till Mjölby för att träna med Natta vid 09.30 Det blev ett riktigt utmattande pass men väldigt skönt efteråt. Har jag inte träningsvärk imorn så tror jag min kropp spelar mig ett spratt.. Gjorde sammanlagt 180 situps om jag minns rätt så nog kommer jag känna att jag har en mage imorn.. :) Härlig start på dagen!


Jag borde nog sätta lite fart ska åka och jobba om en halvtimme och här sitter jag i morgonrock efter duschen.. :P 


Får skriva mer en annan dag!


Ha det gott! 

Kram

Ovido - Quiz & Flashcards