Alla inlägg den 22 januari 2013

Av Hanna Sjöström - 22 januari 2013 23:32

Japp, nu är två av mina fyra pass den här veckan gjorda.. Kvällspassen är avklarade och nu har jag två nätter framför mig. Jobbar med Annika, det var längesen vi jobbade ihop, så det ska bli roligt..  Det var en rätt så lugn kväll på jobbet idag så det var skönt! Ibland behöver man såna kvällar, speciellt en sån här hästvecka.. Det tackar jag för! :)


Imorn ska jag sova utan att ställa klockan eftersom jag ska jobba natten.. Ska försöka bege mig till gymmet och så hälsa på min lilla mormor imorn.. Mycket annat har jag inte planerat.. Jooo, ska hämta mitt paket från Zalando som kommit.. Ska vara en tröja som jag kan ha till gymmet.. Så hoppas det är den som ligger i paketet och jag hoppas den blir bra! :) Vi får se imorn helt enkelt, spännande!


På fredag kommer äntligen Majken hit igen, älskade unge vad vi saknar dig! <3 Lite mer än 1 vecka ska hon vara här, ska bli mysigt! Tänkte att vi skulle besöka badhuset en dag hon och jag när pappa är på jobbet.. Jag hoppas att det förslaget ska gå hem.. :) 

En stund till i soffan sen en dusch och krypa ner i sängen, godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards