Alla inlägg under oktober 2013

Av Hanna Sjöström - 25 oktober 2013 08:59

Nu råkade jag ju att sova lite längre än tänkt efter att jag gick av igår men det är inte första natten jag ligger vaken till 2-3.. Frustrerande när man är trött och vill sova.. Nu på morgonen har jag legat vaken sen Krille åkte till jobbet och jag måste verkligen gå upp snart.. Givande inlägg, kanske har något roligare att skriva senare! :)

Juste v.30 idag.. Ett nytt tiotal.. Det känns inte lika långt bort nu.. :) Det häftigaste är ju att ligga och titta på magen när det sparkas och man ser hur hela magen rör sig efter pluttens rörelser.. <3

Nu upp och käka frukost, ha en härlig fredag! :)

Av Hanna Sjöström - 24 oktober 2013 23:10

Tog helg imorse klockan 7, härligt! Tur att det var en lugn natt, jag vankar långsamt men säkert fram i korridorerna.. ;) haha 2 vekor kvar.. :) Jag blir lite trött på mig själv men det är mycket tankar och känslor som går genom mitt huvud, hormoner som åker upp och ner.. Jag saknar träningen, det var min egentid där jag bearbetade tankar och funderingar, låter kanske konstigt men när man tränar behöver man inte bry sig om någon annan än sig själv och det är bara JAG som är i fokus.. Ego som jag är, haha nee men man behöver den där tiden.. Men jag ska tillbaka, helt klart! Har jäkligt mycket att jobba på och det kommer bli jobbigt men jag har börjat om från början förut och vet hur tufft det är i början men jag vet också hur bra jag mår och jag vet att jag klarar det! Japp, så känns det nu men jag ska ändå försöka njuta av de här sista veckorna även att det är svårt.. :)

Lite städtorsdag fick det bli.. Vi hann inte riktigt klart med allt vi skulle men kom en bit på vägen iaf.. Ändrade även om möblerna lite i Majkens rum för att få bättre plats och satte upp en hylla och lite sånt.. Vi pratade om det sist hon var så får se om hon kommer ihåg.. :)

Nu är jag helt slut och ska gå och lägga mig, godnatt!

Av Hanna Sjöström - 22 oktober 2013 22:05

Hade en dålig natt igen, somnade inte fören efter 2 någon gång.. Suck! Tur att jag inte har ett 7-16 jobb.. Men imorn är det iaf dags för jobbnatt igen..

På eftermiddagen skulle vi vara i Mjölby på föräldragrupp.. Det var bra och jag ser fram emot nästa vecka.. :) Fick reda på en hel del nyttigt och barnmorskan som höll i det var väldigt bra och lättsam.. :) När jag kom hem bytte jag om och gick en lång promenad med Emelie.. Mysigt, var ett tag sen vi sågs nu så vi hade en hel del att prata om som vanligt.. :)

Ska försöka komma i säng lite skapligt ikväll så godnatt!

Av Hanna Sjöström - 21 oktober 2013 20:33

Bebis bökar mycket i magen ikväll.. Ibland känns det nästan lite obehagligt men inte så konstigt med tanke på alla nerver och allt men ändå ligger jag och väntar på nästa bök, nästa rörelse, nästa spark.. <3 Det börjar bli lite trångt för bebis nu och det märks för jag känner såå mycket mer nu av vad liten sysslar med.. :)

Slapp kväll för mig, behövde verkligen det.. Hoppas jag är pigg imorn.. Lite plugg står på schemat då..

God kväll!

Av Hanna Sjöström - 21 oktober 2013 08:40

Jobbhelgen är äntligen förbi.. Jisses, det har varit tungt.. Alla dessa förbaskade trappor, det har gått men långsamt.. ;) Om jag får semester 2 nätter min sista helg där så var det här min sista 3 nätters helg på många månader.. :) Det återstår att se!

Idag ska jag sova, sova så länge jag bara vill och kan.. Ska inte göra något vettigt alls och jag älskar't! :)


Nee jag checkar ut, John Blund är nog här strax..

Av Hanna Sjöström - 19 oktober 2013 18:52

Bebis blir redan bortskämd av sin mormor.. <3 Mamma var här en snabbis nu framåt kvällen och då fick bebis några fina presenter..

När din pappa lägger kinden mot min mage och berättar hur mycket han älskar oss så känns det som hjärtat ska svämma över av kärlek.. Jag längtar så mycket efter vår lilla plutt nu! <3

Av Hanna Sjöström - 18 oktober 2013 11:41

Uch, vad jag har sovit dåligt inatt.. Vaknat en så där 100 gånger och vridit och vänt på mig.. Inte legat bra, bebis har bökat.. Tog lång tid innan jag somnade först, mycket i huvudet som snurrar osv.. Somnade till ordentligt vid halv 8 imorse och sov fram tills nu. Typiskt att en sån natt ska komma när jag ska jobba inatt sen.. Jaja, så är livet.. :) Nu måste jag gå upp och äta något!

Av Hanna Sjöström - 17 oktober 2013 23:25

Kommer nog skriva lite uppdatering om vissa saker ändå.. :)

Imorn går vi in i v.29 och idag har det gått 70% av graviditeten.. Kunde inte låta bli att bädda i spjälsängen häromdagen och idag blev vaggan ibäddad.. :) Ser ju så mycket mysigare ut med sängkläder, nu fattas bara DU.. :) Självklart ska det tvättas innan bebis kommer men det får ligga i så länge.. Provade att ställa in vaggan i sovrummet för att se om den fick plats ohhhh ja, inga problem.. Krille demonstrerade för mig hur jag skulle vagga i sömnen med benet haha söt han är! Jag sa det slutar nog med att vi byter sida i sängen så du får sköta vaggandet han som gillar att sova på mage.. :) haha vi får väl se om bebis ens gillar vaggan först.. ;) 3 veckor kvar på jobbet, det går snabbt.. När jag var ute förut såg jag att alla löv på vårt träd hade fallit ner så det var bara att ta fram krattan.. 3 stora svarta plaatsäckar plus lite i komposten.. Jisses! Imorn ska jag se till att ta en lååång sovmorgon jobbar hela helgen nu så behöver all vila jag kan få.. :)

Nu ska jag krypa ner bredvid min kära sambo.. Godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards