Alla inlägg under oktober 2013

Av Hanna Sjöström - 10 oktober 2013 17:44

Hejdå bloggen, kommer inte skriva mer här..

Av Hanna Sjöström - 9 oktober 2013 15:27

Jisses vilken lång sovmorgon det blev är ändå trött haha men brukar ju ta några dagar innan man blir människa efter jobbhelgen och igår blev det ju inte mycket vila.. Men skönt att kunna ligga i sängen länge idag.. Bara Molly som ska störa mig hela tiden när hon tycker att jag sover för länge, jamar och ska trampa på mig osv men tillslut stängde jag dörren.. :) Nu är spjälsängen ren och jag lyckades höja upp den helt själv.. :) Tänkte vi skulle sätta dit spjälskyddet och lägga i nya madrassen jag köpte igår men väntar tills Krille kommer hem så vi kan göra lite tillsammans.. :) Ska vika lite tvätt nu och invänta Krille.. Vi hann aldrig gå igenom allt som jag handlat igår så det ska vi göra idag innan allt ska plockas undan.. :) Tänk att man kan längta så mycket efter någon som man aldrig har träffat! <3

Ha en härlig onsdag! :)

Av Hanna Sjöström - 9 oktober 2013 00:00

Halv 7 imorse gav vi oss iväg.. Jag, mamma och Sanna åkte mot Ullared för en heldag på Gekås. Det blev en dag med mycket shopping och trevligt sällskap.. :) Men jag är verkligen heeeelt slut.. Kunde inte låta bli att klippa bort prislappar och greja lite när jag kom hem även att jag lovat mig själv att jag skulle greja med det imorn.. Nu har vi nästan handlat klart till bebis och jag är väldigt nöjd med dagens inköp.. Krille är med nöjd såklart.. ;) haha vi hade bestämt innan vad vi skulle köpa och det är ju trots allt så att vilken färg det är på saker och hur saker ser ut osv är lite viktigare för mig än för honom.. :) Jag fick hjälp av mamma och lillasyster att välja saker så jag tycker allt att vi fick hem mycket bra och fina saker! Jag tycker inte att det är det lättaste att veta vad man ska handla och storlekar osv men allt behöver man ju inte handla innan heller. Men nu har vi iaf en bas.. Något som är kvar på listan är en skötväska och det får vi leta vidare efter för det hittade jag ingen vettig idag.. :)

Nee nu ska jag gå och sova.. Ska skura spjälsängen och fortsätta greja lite med det vi köpt och sen är det dags för 2 jobbnätter igen.. Jisses vad min kropp längtar efter att det är dags att gå hem från jobbet!

Sov gott!

Av Hanna Sjöström - 7 oktober 2013 16:30

Det är precis så jag känner mig just nu.. Ligger i soffan och har inga planer på att röra mig ur fläcken idag/ikväll.. Speciellt inte med tanke på att vi ska till Ullared imorn.. :) Blir en heldag med mamma och lillasyster.. Ska bli mysigt! :) Men vi ska ju åka väldigt tidigt imorn så bäst att lägga sig tidigt.. Löpardojjorna ska på, de är guld när man ska gå en hel dag.. :)

Har inte gjort något annat än att jobba, äta, sova och vila denna helg.. Nee, har visst inget kul alls att skriva.. Hejhopp!

Av Hanna Sjöström - 4 oktober 2013 12:58

Kände att jag verkligen var tvungen att ta bort det gamla nagellacket och måla på nytt.. haha det var inte det lättaste.. Magen är lite ivägen och den är ju inte så lätt att dra in precis och större lär den ju bli.. ;) haha det får bli lite halvdant med sånt där tills bebis är på utsidan.. haha fast då har jag väl inte tid att göra sånt istället.. :P Nu har jag lite ny färg på tånaglarna iaf.. I-lands problem jag vet.. ;)

När jag fyllde år fick jag fotmassage här nere på den nya thai-massagen.. Tänkte att jag skulle gå ner nästa vecka och boka en tid.. Det var en toppenbra present och jag älskar ju sånt där vardagslyx, att bli lite bortskämd.. :) Love it!





Av Hanna Sjöström - 4 oktober 2013 10:30

Idag går vi in i v.27 :) Mysigt! När man har kommit till v.30 så känns det nära, nära.. Nu känns det ju rätt nära till v. 30..

Jag ska till sjukgymnasten på torsdag och kolla upp ryggen och lite så.. Ska bli skönt att få en bedömning av någon som vet vad de pratar om.. :P

Jobb inatt så idag blire inte många knop.. Ska försöka ta fram dammsugaren, es ist alles! :) Ska bort en sväng till mormor också kom jag på med bakmaskinen annars inget planerat.. Krille slutar tidigt idag så på så sätt uppskattar jag även denna jobbfredag.. :)

Blir inte mkt vettigt sagt, ha en bra dag! :)

Av Hanna Sjöström - 3 oktober 2013 20:32

Ligger i soffan och tittar på lyxfällan.. Jisses vilka situationer folk befinner sig i.. Jag älskar hösten med tända ljus.. Det känns liksom helt okej att ligga i soffan och bara njuta och mysa.. :)

Var och besiktade magen idag och allting såg bra ut! :) Fick höra bebis hjärta och det kändes lika fantastisk idag som förra gången.. <3


Av Hanna Sjöström - 2 oktober 2013 20:23

99 dagar kvar tills det är beräknat.. Cirkus 3 månader och en vecka.. :) Nu är det inte längre tresiffrigt.. Härligt! :) Imorn är det dags för ett besök hos barnmorskan.. Det ser jag fram emot!

Vi pratade på jobbet om att man ska njuta av nuet och inte blicka framåt hela tiden.. Men jag kan säga att jag är verkligen inte där just nu, jag längtar som en tok till januari!!! :) Får försöka med det när januari är här.. Först längtar jag till tisdag.. Då får jag en hel dag med min kära mamma och lillasyster i Ullared.. Ska bli kul att åka iväg bara vi tre för en heldag.. :)

Jobbat två nätter och så hade vi möte nu mellan 16-18.. Jag är trött i kroppen men det är inte konstigt, inte konstigt alls! Tänkte lägga mig tidigt ikväll eftersom jag ska upp så tidigt imorn..

Nu ska jag och magen mysa ner oss i soffan! Godnatt! :)

Ovido - Quiz & Flashcards