Alla inlägg den 22 mars 2013

Av Hanna Sjöström - 22 mars 2013 16:42

För typ 6 månader sedan klarade jag inte ens av att göra 1 armhävning på tå.. Idag gjorde jag 60 st på tå.. Fast inte på raken då men ändå! Konstigt egentligen vad man kan göra med sin kropp.. Idag var jag på gymmet med lillasyster.. Det var skönt och styrketräning känns okej trots denna förbaskade förkylning som inte vill försvinna..


La mig tidigt igår efter dagens äventyr på sjukhuset i Linköping.. Jag kände något i bröstet för några månader sedan.. Något som visade sig inte vara något och som nu inte känns alls! :) Så det känns väldigt skönt! Efter ett ultraljud och en ordentlig undersökning av en specialist kan jag nu andas ut.. :) Fanns inget som kändes onormalt och det var skönt att höra.. Det är ju självklart skillnad på att gå till en läkare på vc än att åka till någon som är specialiserad på just det området..


Provade den där nya ansiktsmasken som ska döda porer igår.. haha läskigt var det och ont gjorde det att dra bort den men såg ju att en del "smuts" försvann.. Så någon nytta kanske den gjorde.. Vet dock inte om jag kommer prova igen.. haha vi får se.. :)


Nu bara ta det lugnt och slappa.. Jobbhelg på ingång..


Den där karln jag är tillsammans med gjorde min dag lite bättre när han kom hem från jobbet.. Han vet vad han ska säga och göra för att jag ska må bra! ? puss

Ovido - Quiz & Flashcards