Alla inlägg den 17 september 2012

Av Hanna Sjöström - 17 september 2012 22:18
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Hanna Sjöström - 17 september 2012 21:50

Har känt mig lite ensam i helgen och det beror på att jag jobbat.. Majken har varit här så Krille och Majken har umgåtts medan jag sovit.. Jag vill ju också vara med, de var hos farmor och farfar, har byggt koja, busat, lekt, tittat på film osv och jag har sovit.. Det är på helgerna när jag jobbar som jag önskar att jag hade ett 7-16 jobb.. Men nu har jag ju inte det.. Men nästa helg så är jag äntligen ledig och då ska jag umgås med min fina sambo för tyvärr så är ju inte Majken här då..

Fick en underbar nyhet ihelgen, min fina Maria och hennes Jacob har förlovat sig.. Åh, vad glad jag blev! De är så fina ihop, all lycka till dem! <3

Idag har jag inte gjort så mycket men jag har träffat Linnda! :) Det blev en härlig promenad och prat om allt mellan himmel och jord.. :)

Imorn ska jag till Mjölby och sen ska jag jobba igen.. Blää, kommit in i en period nu när jag är väldigt trött på jobbet.. Men det går väl i perioder, fler människor måste ju känna så ibland, eller? Jag hoppas inte jag är ensam om det..

Nu ska jag titta på tv och sen dra mig mot sängen.. :)

Ovido - Quiz & Flashcards