Alla inlägg den 19 september 2012

Av Hanna Sjöström - 19 september 2012 15:12

Jag bara älskar att krypa ner i sängen efter en jobbnatt.. Det är så otroligt skönt för då är man så trött så man vet nästan inte vart man ska ta vägen.. haha jo i sängen ska man ju va men ni hajjar! :P Det är liksom en annan trötthet än vad man får på kvällen..

Det händer en del i mitt liv just nu, påbörjat ett litet uppvaknande. Härligt med sådant! :)
Det tar vi vid ett senare tillfälle..

Ikväll måste vi städa lite här hemma, sen har jag bestämt att vi ska ha myskväll! Har ju jobbat om kvällarna nu och då längtar jag en hel del efter min Krille.. Att bara få vara vi två, jag älskar't! Kommer lite familj hit på kvällen imorn eftersom jag fyller år.. 24 år!
Det är ju ingen ålder på en häst eller vad är det man brukar säga?.. ;)

Inga djupa saker jag skriver om precis, jag skriver kanske tråkigt men på något sätt vill jag inte blotta för mycket.. Jag tänker mig för många gånger och många inlägg har blivit raderade.. Jag har ingen aning om vilka som läser, eller jo några då men.. :) Men det kanke är okej att ha en sån här blogg också, vad vet jag.. Mitt blottande kanske utökas med tiden, vem vet?!..

Jag har ibland lite för mycket åsikter om saker men dem brukar jag ventilera med mina närmsta! Speciellt Krille! Haha ibland tror jag han önskar att det skulle finnas en stoppknapp på mig! ;) Jag berättar nog lite för mycket saker för honom och ibland kan han säga när det blir lite mycket girlytalk, men Hanna, det där behöver inte jag veta.. haha tur att han älskar mig ändå! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards