Alla inlägg under januari 2013

Av Hanna Sjöström - 17 januari 2013 12:51

Jag har inte ens gått upp än.. Är så sjukt seg och segare blir jag ju när jag ligger kvar.. Sanna var tvungen att börja tidigare idag så det blev ingen träning imorse.. Tror jag nöjer mig med att gå ut och gå idag.. Är rätt seg i kroppen!

Nu ska jag gå upp och fixa lite käk, hoppar nog frukosten idag, blir för sent.. Fixar lite lunch istället.. Sen ska jag sätta mig vid datorn och skriva och skriva så min inlämning blir klar..

Sugen på bönor idag också så får bli en köttfärsröra till mat.. :) Krille är inte så förtjust i mina röror så får passa på när jag är själv! :)

Blev medbjuden till Jolines jobb på söndag att prova tabata.. Det verkar sinnes jobbigt men kul, så ska bli roligt att prova! :) Inte direkt kört några pass på väääldigt länge.. Körde två tror jag när jag tränade med Natta men det var core och high energy om jag minns rätt.. Juste, provade zumba också men det var inte riktigt min grej.. :P Får se hur tabatan känns.. :)

Dags att sätta lite fart på fläsket!

Av Hanna Sjöström - 16 januari 2013 22:26

Har kört styrketräning två gånger idag så nu är mina muskler rätt trötta.. Lite sömn och sen ska jag träna med Sanna imorn förmiddag.. Sen är styrketräning klar för den här veckan, det får bli lite promenader också.. Nästa vecka blir det INTE att lyfta så här tungt. Då är det fokus på annat! ;) Det är bara att köra på! :)

MÅSTE plugga imorn också, skrev några rader förut bara.. Sen är det jobbnatt igen men sen ledig helgen.. Sen har jag min monstervecka framför mig med jobb men det vill jag inte tänka på nu.. :)

Har en del annat i tankarna nu.. Vissa bra saker, andra lite mindre bra och några är verkligen värdelösa! Men så är ju livet ibland.. Liksom lite orättvist! Finns saker jag verkligen skulle vilja ändra på sen finns det saker jag är glad för att jag tagit tag i! Nu blickar vi framåt iaf, positiv energi! :)


Blir mest gojja eftersom jag inte vill skriva om allt här men då så, godnatt!

Av Hanna Sjöström - 16 januari 2013 02:22

Vi började titta på den nyaste batman filmen ikväll, Krille övertalade mig.. Gissa vem som somnade och vem som själv satt och tittade klart på filmen?.. haha tur att han är så söt när han sover.. ;) Men den var faktiskt helt okej!

Kör maxträning nu, förra veckan och den här är det tänkt.. Känner att det inte riktigt är min grej plus att jag blir lite ledsen av att tänka på vad två veckor utan löpning gör.. Det blir segt när det är dags igen nästa vecka.. Får kanske bli en löpvecka då?.. Vi får se, det ordnar sig! :)

Nej, nu måste jag stänga min blå..
Godnatt! :)

Av Hanna Sjöström - 14 januari 2013 15:46

Äntligen är jobbhelgen över, varit en riktigt jobbig helg och det ska bli så skönt att få vara hemma inatt och sova! Jobbar inte förens torsdag nu, ska bli skönt! Imorn måste jag avvara lite tid till att plugga, det blir nog bra..

Varit på vårdcentralen idag, det är verkligen inte ett ställe jag besöker ofta och det är väl bra det.. :) Men jag blir så förvånad över mig själv.. Jag jobbar med vård och ser många olika sjukdomar och jag kan hantera det men när det kommer till mig själv, när det är jag som sitter där då blir jag som en liten flicka.. Nervös! Jag bara hoppas att de ska säga att jag är frisk och får gå hem.. :)

Idag blire falukorv och makaroner, ska bli sinnes gott.. Något jag inte ätit på typ 4 månader så idag blire lite lyx.. haha lyx med makaroner och falukorv.. ;)

Ska börja fixa med maten nu..

Puss

Av Hanna Sjöström - 11 januari 2013 12:03

Om det inte är något speciellt den dagen jag ska gå på natt så försöker jag alltid att sova eller iaf vila och ligga kvar i sängen sålänge jag bara kan.. Det har jag gjort idag men nu får det räcka tror jag.. Det värsta är att man blir rätt seg på dagen eller det som är kvar av dagen.. ;) men självklart är man piggare på natten sen och det är ju målet med att göra så. :)

Det är svårt att förstå för personer som inte jobbar natt, hur kroppen anpassar sig och vad den behöver. Jag har jobbat natt i 2,5 år nu.. Inte konstigt att min kropp börjat vänja sig.. Det är otroligt svårt för mig att gå upp typ klockan sju på morgonen, det blir jättekonstigt.. Det är ju skönt att komma upp lite skapligt när man är ledig men till 9.30-10.00 Vi har ju oftast tur när Majken är hos oss så sover hon ju nästan alltid länge.. Hon kanske tar semester när hon kommer hit.. :P Men jag klagar absolut inte på att hon sover till lite mer normala tider.. :)

Nu blir det lite frukost! :)
Ha en bra fredag och en skön helg alla ni som är lediga.. :)

Av Hanna Sjöström - 10 januari 2013 19:54

Vissa saker blir jag bara inte klok på!

Idag är jag riktigt seg. Jag sov väldigt länge idag men det var skönt.. Jag som skulle städa och plocka undan det sista av julen idag.. Jaja, det finns kvar tills imorn.. Då slutar Krille tidigt och vi kan hjälpas åt.. :)

Tog en promenad när jag hade vaknat och sen åkte Sanna och jag till gymmet på eftermiddagen.. Seg i kroppen av att lyfta tungt.. Tungt för oss iaf! ;) Men kul att se hur kroppen reagerar på de här två veckorna..

Jobbar i helgen så jag kommer väl inte vara så social men så äre när det är jobbhelg..

Nu ska jag fortsätta titta på once upon a time! Jag blir som en liten flicka när jag tittar på det! :)





Av Hanna Sjöström - 8 januari 2013 19:58

Vilken husmor jag är.. Lagat mat och bakat bröd nu ikväll.. Lagade baconlindad kycklingfilé med fullkornsris och vitlökssås till kvällsmat.. Gott blev det! :) Efter det blev det lite brödbakning så vi har frukost i veckan.. :) Såå gott med hembakat bröd!

Nu ligger jag i soffan och slappar lite innan det är dags att åka till jobbet..

Ja, mycket roligare än så blir det nog inte idag.. :)

Puss

Av Hanna Sjöström - 8 januari 2013 15:52

Konstigt det blir när man hör att folk runt omkring, ja, personer som man liksom inte känner så väl men ändå "känner" eller vet vilka dem är, som man hejar på, på stan och som man kan prata med ibland har "förväntningar" och liksom "krav" på hur jag ska leva mitt liv, eller vilket mitt nästa steg i livet bör vara än vad jag har själv.. haha det blir lite underligt.. Det är ju positiva saker men jag tror att jag förhoppningsvis kommer dit en dag jag också men när jag själv vill det.. :)

Jag har en lillasyster som är så där ruskigt ärlig, ni vet som alltid säger vad hon tycker oavsett om det är positivt eller negativt och när hon säger mycket positiva saker så är det bara att suga åt sig för allt i världen för man vet att det är äkta.. :) Har hört mycket negativa saker från henne i mina dar men självklart också mycket positiva och man vet att hon verkligen menar det hon säger även att hon kan komma på efteråt att vissa saker är lite klumpiga att säga. :P Hon ger ibland ett intryck av att hon inte bryr sig men tro mig det gör hon och jag vet att min åsikt om saker väger tungt i hennes lilla hjärta! Min fina lillasyster.. :)

Såg en halvskum grej idag, för en tjej som aldrig åkt skidor så blev jag lite uuusch! Haha en tratt som man ska sätta i byxorna, som man kan kissa genom.. Man slipper liksom dra ner byxorna osv man bara sätter sig och kissar.. Jo, visst kan väl vara smidigt om man är ute i skogen och åker längdskidor kanske eller om man är någonstans där det är sviiiinkallt men den såg ju äcklig ut och den såg inte speciellt bekväm ut heller.. haha är nog inget jag någonsin kommer prova..

Jag tänkte börja med lite mat tills Krille kommer hem så nu måste jag plocka i ordning lite i köket! Hejhopp! :)

Ovido - Quiz & Flashcards