Alla inlägg under oktober 2012

Av Hanna Sjöström - 24 oktober 2012 22:19

Jag är trött som sjutton.. Lyckades bara sova typ 4 timmar efter jobbnatten, jag kände mig inte så utvilad.. En sväng till gymmet och sen följde Sanna med mig till Örebro och hämtade Majken.. Nu sover hon så skönt i sin säng! Vi har verkligen längtat efter henne.. Synd bara att dagarna går så snabbt och hon är här så korta stunder men vi får njuta så mycket vi bara kan!

Majken hade en lite funderingar i bilen, mycket tankar som far i huvudet på en 5-åring.. :)

M- Hanna, jag brukar kalla mamma för Hanna ibland..
H- Jaha okej, det är ju lätt att det blir lite fel ibland.. Det gör ju inget.
M- Nae, fast hon heter ju inte Hanna...
H- Nae, det har du ju rätt i..

En stunds tänkande..

M- Men ibland kallar ju jag dig för mamma, men du är ju min bonusmamma så då gör det ju inget..

Slut på funderingar och skönsången som vi alla tre stod för fortsatte.. :) Ibland är hon så ärligt, charmigt, söt så man vill äta upp henne!

Nu ska jag fixa lite i köket och sen gå och lägga mig.. Imorn kommer Sanna och Jamie hit och umgås och äter.. Ska bli mys! Sen ska jag, Majken och syster till Linköping framåt eftermiddagen innan Krille kommer hem! På kvällen ska vi nog bara umgås vi tre! :)

På fredag sen är det kalasdags för vår lilla kusin-plutta. Renée fyller 18 år på lördag så hon ska firas! :) Apa, vad tiden går snabbt alltså!!


Godnatt! <3

Av Hanna Sjöström - 22 oktober 2012 15:43

I mitt arbete träffar jag människor som är i slutspurten av sitt liv, det kan verkligen få mig att fundera över hur skört livet är i största allmänhet och hur maktlösa vi är inför våra öden. Så många olika levnadsberättelser.. Hur kommer min att bli?..

Man ska verkligen ta vara på sitt liv, ta vara på de som finns i ens närhet för man vet aldrig vad som händer! Människan är som sagt väldigt maktlös i många situationer men sådanna val och prioriteringar kan man ju själv göra!

Jag älskar mina vänner och min familj! <3


Sov förlänge idag.. Som vanligt när jag går av, har så svårt för att gå upp när jag är trött om jag verkligen inte måste! Nu ska jag fixa käk, plocka lite i köket, gå ut i trädgården och kratta löv, ta fram dammsugaren, åka till gymmet och klockan 21.00 sitta klistrad framför tv:n och titta på tredje delen av "Torka aldrig tårar utan handskar"!

Får se om alla saker blir gjorda idag men att jag sitter i soffan klockan 21 det kan jag
garantera! :)

Ha en bra dag!! :)

Av Hanna Sjöström - 19 oktober 2012 13:14

Ursäkta mina särskrivningar men det blir lite tokigt ibland när man skriver på mobilen.. :P

Av Hanna Sjöström - 19 oktober 2012 13:11

Tror det är i Tzatziki dom säger så.. :P

Iaf, jag måste ju faktiskt säga att jag är stolt över mig själv. 5 veckor har gått nu och jag har fått bort mitt förbaskade sötsug! Jag är såå glad! Jag behöver liksom inte köpa något sött varje gång jag är och handlar.. Men jag tror att allt hänger samman.. Jag äter mycket bättre nu och då behöver jag inte det söta! Min kropp är nöjd av maten jag stoppar i mig, det innebär också att mitt blodsocker ligger mycket jämnare under hela dagen! Det är bra! :)

Kände mig lite risig igår, halsen spökar lite.. Men "tror" det är bättre nu.. Ska ge mig ut på min första intervallträning när jag ätit frukost.. (Gick upp nu) :)) Det är faktiskt viktigt, har man ont i halsen så ska man INTE träna och inte ge sig ut och springa.. Det kan leda till allvarliga sjukdomstillstånd i längden! Fråga min kära lilla syster att det inte är att leka med!!!

Puss o hej

Av Hanna Sjöström - 18 oktober 2012 18:22

Jahopp, nu har snart den här dagen gått också.. Det är faktiskt skrämmande att sekunder, minuter, timmar kan gå så snabbt..


Tycker inte att jag hinner så mycket om dagarna men kväll blir det snabbt iaf.. Idag låg jag kvar i sängen lite längre än jag hade tänkt.. Var tvungen att åka ner till Hallgrens plåt och fixa en kineshatt som det så fint heter.. Den ska sitta på  ett "rör" på taket. Har med fjärrvärmen att göra och imorn ska den besiktas.. Klockan 8.00 fy tusan, vilka tider.. Jag som ska jobba på natten sen.. Men får väl försöka sova lite sen under dagen.. De var iaf väldigt effektiva åkte ner vid halv 1, personen jag pratade med kunde inte lova att den blev klar idag.. Efter typ två timmar ringer han och säger nu kan du komma och hämta den.. Smidigt, sånt gillar jag! :)


Varit barnvakt åt Jamie en liten stund idag också.. Han är ju så himla härlig!!! Sötnos! <3
Efter det åkte Sanna (min lillasyster, haha rörigt när det finns två) :P och tränade en stund.. Har sån sinnessjuk träningsvärk sen igår så kände att det blev lite slappare idag.. Men jag körde iaf det jag skulle! :)


Nu ska jag äta lax! 
hejhopp
 

Av Hanna Sjöström - 17 oktober 2012 20:13

Idag har vi haft ett lång personalmöte på jobbet med både dagen och natten.. Det blir lite långt att sitta och bara lyssna i 2 1/2 timme men det gick..

Innan det blev det lite träning med Natta! Blir så arg på mig själv när jag inte orkar, idag var det tungt men Natta är så tokigt bra, hon peppar och peppar! :)

Jag är rätt trött ikväll så blir att ta det lugnt i soffan. :) Lyxade till det med lite tacos! Älskar't! :) Imorn måste jag plugga och så ska jag vara barnvakt åt Jamie en liten stund och så en sväng till gymmet ska jag hinna med..


Ja, dagarna bara går och veckorna springer iväg! Får nästan lite noja när jag tänker på att vintern och julen snart kommer smygandes.. Kommer bli en lite annorlunda jul eftersom Krille åker iväg på Julafton, han åker till England för att titta på fotboll med några killkompisar.. Men vi brukar ju ändå dela på oss på dagen men blir såklart lite konstigt ändå.. Det känns som att så länge vi inte har några barn ihop så gör det inget om vi firar själva med bara våra föräldrar och syskon.. Traditioner! <3

Av Hanna Sjöström - 14 oktober 2012 22:01

Jag har alltid varit en person med humör.. På gott och ont ibland.. När jag väl blir riktigt arg som kanske inte är jätteofta längre går det som tur var tillbaka rätt så snabbt och som sagt, tur är väl det.. Men blir lätt lite grinig. Idag har mitt humör varit som en berg o dalbana! Känns som jag var tillbaka i tonåren igen, baaah det är inget jag har lust med att vara..

Men har varit själv mesta delen idag, Krille och Majken har styrt på egen hand.. Kände att det var lika bra när jag bara är grinig.. Åkte och körde core framåt eftermiddagen och har tänkt gå och lägga mig snart.. Ska vara chaufför imorn, vi åker redan vid halv 12 jag och Majken och hämtar upp Filip som ska med till Örebro!

Hoppas jag är på bättre humör imorn!! Man kan ju inte vara på topp alla dagar! :)

Godnatt!

Av Hanna Sjöström - 13 oktober 2012 22:07

Vi har egentligen bara gjort "familjegrejer" och umgåtts idag men det har varit en riktigt bra dag! :)

Jag började dagen med en liten trip till gymmet ihop med Sanna. Det var skönt! :) Efter det lagade vi mat, hemma gjorda köttbullar som Majken och jag gjorde igår.. Med potatis och sås, riktigt gott! Vi hade gjort goda köttbullar.. Efter det åkte vi bort till Skänningebiografen och tittade på Sammys äventyr 2, mysig film! :) Efter det åkte vi till Väderstad och Krilles föräldrar och där var vi fram till klockan åtta då det var dags för körslaget.. Majken slocknade i min famn, söta unge! :) I Väderstad kördes det bilbana, kan lova att jag aldrig sett Majken så exhalterad.. Hon var helt till sig, älskade verkligen den där bilbanan! Åhh, vad vi skrattade! :) En härlig dag helt enkelt! :)

Nu ska vi titta på film och ha lite lördagsmys jag och min man! :)

Godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards