Alla inlägg under oktober 2012

Av Hanna Sjöström - 11 oktober 2012 19:33

Bland det bästa jag vet är när jag har sovdag och jag vaknar av att Krille kommer hem och pussar mig på kinden.. Det är ett bra sätt att vakna på!! <3


Klockan gick snabbt ikväll, ska snart åka och jobba igen.. Hade tänkt gå ut och gå innan men får ta en lång tur imorn istället.. Ikväll bara slappa! :) Tittat på Johan Falck filmen ikväll "De 107 patrioterna". Den var bra, jag gillar de filmerna!


Ha en bra kväll! :)


Av Hanna Sjöström - 9 oktober 2012 21:55

Aldrig kul att inte må bra! Bara sovit och slappat, fast det har såklart varit välbehövligt och jag mår bättre! :)

Tittat på film ikväll, Prometueus (stavningen) med våran svenska stjärna Noomi Rapace.. Hon är ju en väldigt bra skådespelare men var väl inte riktigt min typ av film.. ;) Tänkte jag ska försöka titta på "Torka aldrig tårar utan handskar" innan jag går och lägger mig.. Missade serien igår, har hört att den verkligen var värd att se!

Imorn ska jag in till Mjölby en sväng sen jobbnatt!

Godnatt!

Av Hanna Sjöström - 9 oktober 2012 11:18

Nee, inte bra alls.. Vaknade med kramp i magen imorse.. Har bara känt just den smärtan en gång tidigare och det var när jag blev matförgiftad av en korv ur en korvmoj! Var hungrig när jag hade varit ute på ågatan en kväll, och köpte med mig en korv på vägen hem i bilen, dock kanske 2,5 år sedan.. Sen var jag inte katig kan jag lova..

Sjukt träligt när jag förstår att det är jag själv som strulat till det, åt kyckling igår som jag tydligen inte borde ha ätit.. Det är väl inte så farligt, som jag alltid tänker.. Men skulle ha jobbat idag 13.15-21.15 Hade ett likadant pass igår men det blir att stanna i sängen idag, möjligtvis soffan med då.. Har två nätter framför mig sen och jag vill inte vara hemma mer så idag, helt klart sängläge!

Vad jag blir grinig när jag inte mår bra, vill att Krille ska komma hem och ta hand om mig, hålla om mig och tycka lite synd om mig.. Men många timmar kvar tills han är hemma..

Nee, nu måste jag vila!!!

Av Hanna Sjöström - 7 oktober 2012 16:05

Äntligen ledig helg men har en tuff jobbvecka framför mig plus plugg och träning.. Så får se hur veckan blir..

Skulle fixat lite i trädgården idag.. Får se om jag går ut en sväng sen men det blåser ju så mycket.. Kallt!

I fredags tittade vi på taken 2, den var riktigt bra! Mysigt med bio! <3 Igår var Linnda och Erik här, vi åt tacos! Skulle tittat på en film vi hyrde men dissade den rätt snabbt.. ;) Var en trevlig kväll! Idag har jag hunnit träffa Emelie en sväng, läängesen! Men alltid lika kul! :)

That's it for now.. :P

Av Hanna Sjöström - 6 oktober 2012 15:40

Jag förstår om man vill lägga upp bilder på sig själv ibland.. Det gör alla, även jag.. Men att göra det hela tiden, flera gånger varje dag med kläder utan kläder. Någon måtta får det väl va? Jättebra att man är nöjd och stolt över sin kropp men vad vill man uppnå med halvnakna bilder om man inte ligger på en strand i något soligt, varmt land? Folks kommentarer såklart! Bra självförtroende, nee?!.. Har man det behöver man inte folks kommentarer 24 timmar om dygnet.. MIN ÅSIKT! Det skulle inte spela någon roll om jag vägde 50 kg eller 100 kg jag skulle inte obsessa så ändå! That's not me! De som gör det och vill, fine men min blogg och min åsikt!

Blev en sväng till gymmet, var helt själv! Det var skönt! :)

Nu ska här plockas in lite tvätt och fixas lite i köket för ikväll kommer Linnda och Erik hit! Trevligt! :)

Pusss

Av Hanna Sjöström - 5 oktober 2012 14:48

Åh, jag skulle önska att jag kunde sova hela dagen och kvällen, är så himla trött... Men Krille och jag ska på bio, vi ska vara där redan 17.30 Så nu är det dags att gå upp och göra sig i ordning och fixa mat.. Vi ska se taken 2, hade visst inte fått jättebra recenssioner men jag vill se den ändå.. Man ska ju inte lyssna på vad andra tycker, ;) plus att det var längesen vi var på bio så det ska bli mysigt! <3

Ha en bra fredag, mys och njut av varandras sällskap! :)

Av Hanna Sjöström - 4 oktober 2012 00:06

Det finns fler.. Det är faktiskt rätt många känslor i min kropp just nu som jag inte riktigt kan beskriva men de ger mig ett pepp jag inte känt på länge.. :)

Nu ska jag sova skönt och förhoppningsvis länge imorn, jobbnatt står på schemat.. Är det något som inte ger mig pepp just nu så är det jobbet.. Tyvärr så är det en sån period nu.. Jag vet vad jag vill göra men inte än, en sak i taget.. :)

Godnatt!

Av Hanna Sjöström - 3 oktober 2012 16:26

Alltså jag har sån sinnessjuk träningsvärk sen igår.. Det gör nästan ont överallt.. I armar, bröst, rygg, axlar, bak-framsida lår.. I ryggen har jag träningsvärk på ställen jag inte ens visste det fanns muskler på! :P haha men det ska ju göra "lite" ont! :)

Igår kom Jamie hit och sov över natt för jag skulle ju vara barnvakt idag.. Jag hade ställt in mig på att vara vaken mycket inatt och att gå upp tidigt men pöjken vaknade en gång vid 23 och var törstig sen vaknade han 09.40 Så sova det fick jag.. Han kanske behövde sova när han hållt sin mamma vaken i flera nätter.. Synd bara att hon inte fick den lyxnatten själv! :) Vi har gosat, lekt, ätit mat, varit i lekparken och varit en sväng hos min mormor.. Dock hade Jamie lite feber idag så han var ovanligt lugn och lekparken var väl så där enligt honom.. Men det har varit en gosig dag! :)

Ovido - Quiz & Flashcards