Alla inlägg under november 2013

Av Hanna Sjöström - 20 november 2013 19:45

När man är höggravid så tror jag att dessa slappkvällar i soffan är viktiga och jag får inte alls dåligt samvete.. Lite tända ljus och min kära sambo.. Bättre avkoppling finns inte! Ikväll blev det potatis-och purjolökssoppa med baguetter till.. Riktigt gott och lite värmande i höstmörkret.. Tittat ikapp avsnitten av blacklist också på viaplay.. En rätt så bra serie faktiskt! :)

Börjar bli trött på denna tjockhet nu.. Trött på att vara på tjocken helt enkelt.. Trött på att inte få sova och att bara vänta! Det känns som man väntar ihjäl sig ju.. Jag som hatar att vänta och är otroligt nyfiken av mig.. :P

Ha en bra kväll, godnatt!

Av Hanna Sjöström - 20 november 2013 11:51

NU går jag på mammaledighet på riktigt! YEEAAAAH! Provet gick så där kan jag säga redan nu men jag tror ju att jag blir godkänd och eftersom jag haft bra på mina inlämningar så tror jag att jag inte behöver oroa mig för att bli gokänd i kursen.. :)

Måste plocka i ordning lite här hemma idag men först ska jag lägga mig och vila en stund.. :)

Det var kallt imorse, hade frusit på ordentligt.. Uch! Gillar inte när det blir kallt och halt! :/

Ha en härlig dag!

Av Hanna Sjöström - 19 november 2013 22:33

När det är fotboll här hemma så är det blod svett och tårar.. haha nee men det är tur att vi bor i hus och inte i lägenhet för ljudnivån är inte så låg precis.. Sverige förlorar tyvärr matchen och det blir inget vm men den här matchen var ju spännande i perioder iaf.. Synd att Sverige inte går till vm kan jag tycka men.. Dags för mig att gå och sova så fort matchen är slut, ska krypa ner i renbäddad säng, bland det bästa som finns ju.. :) Imorn är det onsdag, seg vecka det här kan jag tycka, känns som den går sakta.. Säkert för att den här dagen känts hur lång som helst.. Morgondagen går säkert snabbare och torsdagen är fullbokad så det blir nog ett bra slut på veckan iaf.. :)

Natti natti..

Av Hanna Sjöström - 19 november 2013 13:27

Vaknade imorse och mådde inget vidare.. Så bestämde mig för att stanna kvar i sängen.. Nu har jag fixat lite spaghetti och köttfärssås och nu känner jag mig lite piggare.. Skulle egentligen åkt in till Elgiganten på morgonen.. Jag hittade en julklapp till mamma igår men sen kom vi på att det inte var någon bra grej och tur var väl det.. Hade inte varit så pigg på att åka in till Motala imorse när jag kände mig så där hängig.. Eller hängig, jag tror att det är för att jag sover så dåligt på natten.. Vaknar så mycket så när Krilles klocka ringer så är jag jättetrött.. Får försöka lägga mig tidigt ikväll eftersom jag ska vara i Mjölby klockan 9 imorn.. Nu måste pluggpapprena fram en liten stund iaf.. Myst ner mig i Krilles morgonrock i soffan, den luktar han! <3


Av Hanna Sjöström - 18 november 2013 20:48

Nu är jag tjock, oj oj oj!!! Ser verkligen ut som en michelingubbe nu.. De sista veckorna har det smällt till som tusan! Rund och go kan jag ju säga.. I ansiktet är jag riktigt rund nu.. Den här veckan går jag in i v.34 men alltså det är ju ändå 6 veckor kvar.. Så den här michelingubben blir säkerligen ännu större!

Suttit och pluggat lite idag.. Skrivit upp lite begrepp som jag inte har full koll på så får jag läsa igenom dom lite imorn för på onsdag har jag mitt sista slutprov.. :) Sen tar jag ledigt på riktigt! Ska bli otroligt skönt!

Bebis sparkar och bökar mycket och jag tror att jag får sammandragningar till och från.. Magen blir stenhård.. Lyckades fånga på film häromdagen hur hela magen rör sig.. Så fort jag försökt ta fram kameran annars så blir det lugna gatan.. Lika så när någon annan är i närheten typ mamma eller lillasyster så är det väldigt lugnt men när vi är själva så är det som att jag har ett litet monster i magen.. :)

Av Hanna Sjöström - 13 november 2013 22:10

Vaknade klockan 06 utan att ha vaknat en endaste gång inatt.. Helt otroligt! :) Provade att bulla upp en massa kuddar inatt och la en kudde under ryggen.. Bra intiativ.. Förut har jag bara haft min banankudde haha egentligen en amningskudde men jag kallar den banankudden.. Hoppas det går lika bra inatt.. :) Gick upp tidigt eftersom jag inte kunde somna om, gjorde klart sista inlämningen, så himla skönt.. Fick tillbaka den några timmar senare med bra respons och det är ju alltid kul! :) Åkte in till Mjölby vid 14 och hälsade på hos min lilla kusin Renée.. Hade ju inte hälsat på i deras lägenhet än så det var på tiden.. :) Mått lite halvtaskigt till och från idag.. Mått lite illa och känt mig lite dåsig, så ikväll fick jag ligga på soffan och vila medan min fining lagade mat.. :)

Eftersom jag gick upp så tidigt imorse så är jag trött.. Ska gå och sova strax..

Känns lite konstigt att inte behöva öppna kalendern och titta när det är dags att jobba nästa gång.. Tror minsann att det var inatt jag egentligen skulle ha jobbat men som sagt det är inget jag ska tänka på nu.. :)


Sov gott!

Av Hanna Sjöström - 12 november 2013 22:45

Alltså jag undrar hur stor jag kan bli?.. Det är inte kul längre.. Känner mig verkligen gigantisk nu och jag längtar som en tok efter bebis!..

Var på sista föräldragruppen idag.. Det har varit riktigt bra.. Mycket intressant information och lärorikt.. Massa saker som jag inte hade en aning om tidigare.. :)

Trött, trött.. Ska försöka sova nu! Godnatt!

Av Hanna Sjöström - 11 november 2013 12:57

Ny vecka, jag sitter i soffan och planerar veckans mat.. Kylskåpet ekar tomt så måste åka ner och handla lite.. Hoppas mina nattrutiner ändras lite snart.. Uch! Jag kunde verkligen inte sova inatt men framåt morgonen somnade jag som en stock.. Så har inte varit vaken jättelänge men har ätit lite lunch och så iaf.. Helgen har gått i ett rasande tempo men den har varit riktigt bra! Jobbade ju fredag till lördag, sov 2,5 timme och sen var det upp och hoppa och iväg på namngivelse för lilla Alice.. Var en fantastisk dag och kväll med trevliga människor! :) Jag var tokigt trött och stupade i säng vid halv 1 på natten.. Jisses, igår var jag knappt människa och vet inte om jag blir det idag heller.. Igår var vi i Väderstad på farsdag middag sen kom mamma framåt 19-hugget.. Vi åt pizza och fikade lite eftersom Krille fyllt år.. :) Mysig kväll!

Hejhopp!


Ovido - Quiz & Flashcards