Alla inlägg den 13 september 2013

Av Hanna Sjöström - 13 september 2013 17:36

Att vara ekonomisk är något jag är totalt värdelös på.. Speciellt när jag handlar mat.. Meeen snart ska jag ju gå hem och vara mamma-ledig och då är inte inkomsten alls katig och jag lär nog få tänka mig för allt mer.. Så idag när jag var och handlade på östenssons var tänket ekonomisk.. Köpte inte de där sakerna bara för att jag brukar utan jämförde priser! Mer ekonomiskt tänkande för min del i fortsättningen!!


Av Hanna Sjöström - 13 september 2013 11:15

Blir sisådär med sömnen nu men det är väl lika bra att låta kroppen vänja sig vid det.. Gick ändå och la mig vid 22 igår och nu tänkte jag gå upp och äta frukost.. Ska ju jobba inatt så borde lägga mig igen lite senare sen.. Får se hur bebis reagerar på jobbhelgen.. Sist var man ju inte riktigt med på noterna.. När ska vi sova och när ska vi vara vakna egentligen?. :) Med tanke oå semester och sjukskrivning och atr jag går hem i november så har det ju ändå inte blivit såå mycket omställning och nattjobb.. Helgen lär bli lugn för min del.. Ska till Väderstad framåt eftermiddagen imorn eftersom Catharina fyllt 50.. Träffa hennes syskon och Claes syskon och lite så.. :) Blir säkert trevligt! Annars blir det sova och vila.. Det är vad som orkas med! :)

Ha en härlig fredag! Vi ska ha en lugn sådan.. Idag går vi in i v 24.. :) Man känner sig lugnare och lugnare för varje vecka som går och det är skönt.. :)

Hejhopp!

Ovido - Quiz & Flashcards