Alla inlägg den 27 september 2013

Av Hanna Sjöström - 27 september 2013 22:03

Blev inte lika mycket gjort idag som jag hade tänkt men har bakat lite, handlat, dammsugit, fixat present och varit med lillasyster på systemet.. :) Majken och Krille har spelat massa spel.. De har så kul ihop när de grejar, sötnosar! :) Bilen gick igenom besiktningen också, det är ju bra men trots att sprickan i rutan inte stör eller skymmer sikten så satt den tydligen inte okej så vi måste se till att den blir bytt lite snabbare än vi hade tänkt oss.. Trista pengar men man måste ju ta hand om bilen lite också för att den ska rulla som den ska.. :) På tal om bil så är ett av mina största problem just nu att vi bara har en bil.. Blir tokig!!! Jag vet att det är ett riktigt i-landsproblem, nooooot!! Men för mig blir veckorna så mycket jobbigare när vi bara har en bil.. Planering och bök för att ta sig till jobb! Men tur att min kära mamma och lillasyster är så snälla! :) Nästa vecka behöver jag bil varje dag.. Jobbar 5 dagar nästa vecka mån, tisdag, fredag, lördag och söndag plus möte på onsdag och och ett besök hos barnmorskan på torsdag.. Jaja, det löser sig! :)

Jag är helt sinnes trött.. Vaknade vid sju imorse och kunde inte somna om. Majken vaknade vid halv 8 typ så kunde lika gärna gå upp.. Ska titta klart på Idol och sen ska jag nog gå och lägga mig..

By the way.. Var ju med Sanna på systemet förut.. Sanna sa till mig så fort vi kom in, oj vad folk tittar på dig och din mage.. Är det så konstigt att gå in på systemet när man är gravid? Jag menar det betyder ju inte att JAG ska dricka alkohol bara för att jag går in där?! Jag köpte en vinbox jag ska bjuda på imorn och sen ett alkoholfritt vin till mig! Inte säkert det är gott men tänkte att det kunde vara kul med något iaf.. :) Hoppas alla som blängde tycker det är okej! ;) Haha

Ha en trevlig helg! :)

Ovido - Quiz & Flashcards