Alla inlägg den 19 september 2013

Av Hanna Sjöström - 19 september 2013 14:37

Man undrar ju vem plutten där inne är?! Kommer du få blåa ögon som din mamma eller gröna ögon som din pappa? Kommer du bli blond? Kommer du vara lika rund i ansiktet som din mamma? Kommer du få pappas söta fräknar? Kommer du bli lika "lång" och ståtlig som din mamma? Kommer du vara en glad bebis? En knäpp bebis som din pappa? ;) Ja, det finns hur många frågor som helst och jag är verkligen såå nyfiken, vem är du?! Oavsett vem du är och hur du ser ut så älskar vi dig alla redan oändligt! Du väcker känslor som jag inte känner igen eller kan ta på.. Häftigt! <3 Älskade bebis... :)

Av Hanna Sjöström - 19 september 2013 14:22

När jag har haft ont tidigare så har jag kunnat vila och smärtan släpper.. Ryggen funkar det på fortfarande men ljumskarna nee.. Jag vet att jag har ett tungt jobb och jag är alltid sån att ingen ska behöva jobba för mig också.. Vissa förflyttningar är riktigt tunga och att få ett larm uppe på våning 3 som man vet att man måste vara snabb till när man är nere på våning 1.. Ja, det känns.. Jag har världens snällaste arbetskamrater, de är verkligen gulliga och tänker på mig hela tiden och det uppskattar jag enormt men jag vill ju klara allt som innan och det här med att ha ont! Suck, det är verkligen inte min grej!

Jag har fortfarande inte träffat den barnmorskan som jag egentligen ska ha.. Jag ska in på kontroll den 3 oktober och då ska jag få träffa henne.. Vanligtvis är det i v.25 man har den här kontrollen men jag hinner nästan gå in i vecka 27.. Det är ju inte hela världen men nu börjar det dyka upp en del frågor och och då känns det rätt så långt tills dess.. Hittills har jag haft olika barnmorskor, de har varit jättebra allihopa.. Var väl barnmorskan på första ultraljudet som jag tyckte var lite svår att prata med men det gick bra det med.. Hon som sa till mig hur viktigt det var att vara extremt kissnödig på ultraljud nr 2.. :P

Nu ska jag försöka vakna till liv här, ligger i sängen och bökar.. Jobbat inatt alltså, därför det är okej att sova till klockan två.. ;)

Ha en bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards