Alla inlägg den 23 september 2013

Av Hanna Sjöström - 23 september 2013 21:25

En av mina fina födelsedagspresenter jag fick.. Krille blev avundsjuk så han ville också ha en.. :) Så vi har legat i varsin sån här ikväll och tittat på film.. En bra film och en mysig kväll.. Kände att vi behövde det.. :) Visst träffas vi varje dag men som ihelgen har vi haft saker att göra hela tiden och då blir det ju inte att man är bara vi.. Den tiden är väldigt viktig för mig! Sen jobbar jag ju kväll nu tisdag, onsdag och torsdag och så kommer Majken på torsdag och är här över helgen och då är det alltid full rulle.. :) Sen ska jag ha lite tjejkväll på lördag för att jag har fyllt år så dagarna och kvällarna springer på.. Idag har jag mest slappat, foglossningen spökar men jag gjorde iaf färdigt inlämningen och skickade in den så det är klart.. Känns skönt! 3 inlämningar och ett prov kvar sen ska jag vara klar.. :)

Nehe bort och hämta bilen hos lillasyster så jag kan ta mig till jobbet imorn.. Sov gott! :)

Av Hanna Sjöström - 23 september 2013 12:16

Igår var jag på mitt första piri-piri party.. :) Det var en tjej där som syr barnkläder.. Oj, vad mycket fint det fanns! Jag tyckte dock det var lite svårt men beställde iaf en dreglis och en snuttis med pillappar.. :P Har några fler saker jag vill beställa men det får bli när bebis är på utsidan.. :) Det var många mammor där och många gravida.. Det var kul! :)

På förmiddagen blev vi bjudna på pannkaksbrunch hos Macke och Malin.. Mysigt! :) Både Svea och Alice var där så jag fick bebisgosa lite men oj vad jag längtar efter vår lilla när jag träffar de fina töserna.. 3, 5 månad kvar! :) Skönt att kunna prata av sig lite med någon som precis varit i samma situation som jag är nu.. En del säger att när man är gravid så tror man att man har en sjukdom! Så är det självklart inte men har man inte varit gravid så har man ingen aning om alla känslor som åker som en berg och dalbana eller alla förändringar som händer med kroppen som man inte har någon kontroll över alls! Det är inte alltid lätt och vissa får ju mer besvär än andra.. Tyvärr är väl jag en av dem men ändå så mår jag ju rätt så bra just nu.. :) Visst vill jag att de här sista månaderna ska gå snabbt men ändå behöver vi nog tiden för att förbereda både oss själva och de praktiska sakerna.. :)


Nu längtar jag tills vi ska åka till Ullared och shoppa!! :)

Tänkte försöka börja med lite plugg idag.. Den här veckan och veckan efter består av väldigt mycket jobb så kommer inte ha så mycket tid.. Hoppas våran bil vill dyka upp snart! Helst idag!!! Börjar bli lite trött på att bara ha en bil.. Blir så rörigt de dagar jag jobbar.. Jaja, den kommer väl så småningom! :)

Ha en fin dag!

Ovido - Quiz & Flashcards