Alla inlägg under september 2012

Av Hanna Sjöström - 17 september 2012 22:18
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Hanna Sjöström - 17 september 2012 21:50

Har känt mig lite ensam i helgen och det beror på att jag jobbat.. Majken har varit här så Krille och Majken har umgåtts medan jag sovit.. Jag vill ju också vara med, de var hos farmor och farfar, har byggt koja, busat, lekt, tittat på film osv och jag har sovit.. Det är på helgerna när jag jobbar som jag önskar att jag hade ett 7-16 jobb.. Men nu har jag ju inte det.. Men nästa helg så är jag äntligen ledig och då ska jag umgås med min fina sambo för tyvärr så är ju inte Majken här då..

Fick en underbar nyhet ihelgen, min fina Maria och hennes Jacob har förlovat sig.. Åh, vad glad jag blev! De är så fina ihop, all lycka till dem! <3

Idag har jag inte gjort så mycket men jag har träffat Linnda! :) Det blev en härlig promenad och prat om allt mellan himmel och jord.. :)

Imorn ska jag till Mjölby och sen ska jag jobba igen.. Blää, kommit in i en period nu när jag är väldigt trött på jobbet.. Men det går väl i perioder, fler människor måste ju känna så ibland, eller? Jag hoppas inte jag är ensam om det..

Nu ska jag titta på tv och sen dra mig mot sängen.. :)

Av Hanna Sjöström - 13 september 2012 22:12

Hej och hå!

Min lilla mormor hörde av sig idag och var absolut tvungen att åka till Öb.. Snälla som Majken och jag är så ställde vi upp.. Sen åkte vi även till Coop extra i Mjölby och handlade lite.. Men oj, det känns verkligen som att ha två barn med sig.. Den ena ska gå åt ena hållet, den andra åt andra hållet.. Båda ska köra kundvagnen och tjafsar om det, båda kör på folk med kundvagnen och båda pratar oavbrutet.. :P haha man måste hela tiden ha ett öga på båda två både inne i affären och ute på parkeringen.. Lätt att handla menar jag! ;) hahaha vilken dag! Men härliga är dem ju båda två! ;) Men nu är jag trött!

Världens bästa mamms har varit här ikväll! Jag fick en present en vecka förtidigt! Vad bortskämd jag blir! Fast det är faktiskt kul att bli bortskämd ibland! :)


Puss

Av Hanna Sjöström - 12 september 2012 12:32

Haha många punkter det blev i överskriften.. Nu är äntligen den där "fjärrvärmelådan" på plats och (jag tror) att de har gjort allt jobb här inne nu.. Skulle ju vara guld om allting funkade nu.. Men lämnar över det där till min andra hälft som begriper lite mer om det än jag.. :P Eftersom de skulle slänga ut den gamla, äckliga pannan och sätta dit det där nya så var de självklart tvugna att stänga av vattnet.. Vilket resulterade i att jag var tvungen att åka till mamma och duscha och äta. När jag ska åka iväg står det bilar och pannor och verktyg och grejer överallt och självklart kommer jag inte ut med bilen.. Så jag fick tränga mig in i deras arbete och ta ut cykeln som självklart står där de höll på att jobba.. Det gick ju bra tillslut och jag fick mig en cykeltur också.. :)

Orsaken till att jag var tvungen att duscha just då är att jag ska åka och jobba strax.. 13.15-21.15 Lagom kul men så är det! När jag kommer hem ikväll så är Majken här! Ska bli kul att träffa henne! Känns som det var jättelängesen! Är så blandade känslor kring allt men jag hoppas så innerligt för Majkens skull att allt blir bra och lugnt!! Fina, fina Majken..

Juste jag skrev ju födelsedag också.. :D Ja, för idag är det ingen vanlig dag, för det är Linndas födelsedag.. Hurra, hurra hurra! :) Fina Linnda fyller 24 år idag! Önskar henne en underbar dag, det är hon sååå värd! Puss fina du! <3

Nu måste jag sluta, ska åka strax..
Hejhopp!

Av Hanna Sjöström - 12 september 2012 00:35

Du hände.....

Och det är det bästa som någonsin hänt mig, underbara pojkvän! <3

Av Hanna Sjöström - 11 september 2012 12:05

Det är verkligen ingen bra dag idag, jag känner mig ledsen av olika anledningar men vad kan man begära när det är den 11 september?!.. Det är ju inte direkt en glädjedag! Jag hoppas det blir bättre till kvällen, iaf för min del..

Ska hoppa in i duschen strax sen ska jag ner till studievägledaren klockan 15.00 Tänkte försöka hälsa på lilla mormor en sväng innan..

Har ingen lust att skriva nu heller..
Hejdå!

Av Hanna Sjöström - 10 september 2012 13:37

     

Bilder som är tagna -08, men vi var ju grymt snygga! :)

Av Hanna Sjöström - 10 september 2012 02:10

Jag undrar hur länge hon stod under det namnet i min mobil när vi var tonåringar?.. Länge var det iaf.. :)

Imorn ska jag träffa min allra bästa vän, Maria! Vi har varit vänner i ungefär 18 år.. Det är en rätt så lång tid när man bara är 24 år gammal.. Hon var en viktig person för mig då och är en viktig person nu.. Jag är rätt så övertygad om att hon kommer vara en viktig person sen också! Genom hela mitt liv! Maria och jag har alltid varit olika men ändå lika, vi har nog haft rätt så lika synsätt på saker i livet men ändå gjort saker på olika vis.. Vi kompenserar varandra på något bra sätt och vi vet precis vart vi har varandra. :)

Maria är den klokaste personen jag känner och den personen som jag tror känner mig allra bäst! Ibland kan jag bara få en sån där känsla, om man tillexempel funderar på något att jag måste träffa henne eller prata med henne bara för att få lite av hennes klokhet och för att bli inspirerad.. För det gör hon, hon inspirerar mig!

Vi har gjort många saker tillsammans genom åren, vi har alltid funnits där för varandra, vi har skrattat ihop, gråtit ihop.. Delat varandras glädje och sorg.. Första pojkvännen, första pussen, första dumpningen.. Större saker, förluster inom familjen osv.. Oavsett om det varit småsaker som att man inte hade något att ta på sig till festen på lördag eller om det handlat om att sörja någon inom familjen så har vi alltid funnit där för varandra, stöttat och hjälpt varandra..

Jag läste en kommentar som Marias mamma skrivit på hennes blogg.. Att hon är vacker både på insidan och utsidan och det tyckte jag var en klockren beskrivning av henne och är inte det lite som en ängel?... <3

Godnatt, nu MÅSTE jag sova! :)

Ovido - Quiz & Flashcards