Alla inlägg under september 2012

Av Hanna Sjöström - 8 september 2012 16:47

Ja, det är verkligen onödigt att dricka vin så man har ont i huvudet dagen efter och blir seg.. Ska jobba inatt eftersom en på jobbet ville byta.. Så då fick ju jag vara ledig lite förra helgen.. Det var skönt, jag jobbade bara söndagen då.. Så idag slappar jag bara i soffan, ska kolla klart på en film och sen försöka sova en stund..

Igår var jag ute hos Linnda en sväng, vi åt tacopaj, drack vin och spelade spel, det var en trevlig kväll! :) Alltid så trevligt på våra vinkvällar! :)

Hejhopp!

Av Hanna Sjöström - 6 september 2012 22:59
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Hanna Sjöström - 6 september 2012 19:49
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Hanna Sjöström - 5 september 2012 14:12

                     


Åhhh, vad jag läntar tillbaka till Cypern! 

Till värmen, till poolen, till alla sköna kvällar på altanen, att bara få umgås 24/7 med personen jag älskar 

allra mest! Så mycket kärlek, så mycket skratt, så mycket sol och tid till att bara vara med varandra..

Längtar till nästa semester med mitt hjärta!  



Av Hanna Sjöström - 5 september 2012 12:35

Ytterligare en onsdag med hjärngympa.. Blir jag godkänd på den här får jag nog måla ett kors i taket här hemma! :P Undra vilket rum jag ska välja? Men får skylla mig själv eftersom jag inte pluggat..

Ska slappa lite i soffan nu, får se om Linnda hör av sig sen.. :) Jag behöver verkligen städa min bil idag också, dammar igen snart tror jag.. Ska se om jag kan hitta lite pepp i blåsten sen! :P

Av Hanna Sjöström - 4 september 2012 23:14

Har inte varit allt för pigg idag men det beror nog på 1,5 veckas ledighet innan jobbnatten i söndags.. Har iaf varit ute och gått en långpromenad med Linnda och fortsatt hjälpa Sanna att måla lite ikväll..

Var såå kul att träffa Linnda! :) Var lite för längesen nu.. <3 Är mycket den här veckan som ska göras.. Imorn är det iaf dags att få skrivkramp igen och sen ska jag träffa Linnda en sväng igen! :) I veckan är det samtal som ska ringas och lite möten att styra med, jag ska hinna jobba och behöver greja här hemma osv... Ja, veckan kommer nog gå snabbt! Men det gör inget för på måndag ska jag äntligen få träffa min fina Maria igen!! Saknar henne på tok för mycket, behöver lite Maria-tid så det ska bli underbart!!!! <3

Nu måste jag försöka sova, godnatt alla finisar! :)

Av Hanna Sjöström - 3 september 2012 21:02

Min lillasyster ska flytta igen så ikväll har jag och Renée hjälpt till att måla väggar! :) Tror att det blir fint när det är klart!!

Ihelgen har det varit mycket kalas, både Majken och Catharina har fyllt år.. En mysig helg med familjen.. <3 Träffade Cissi i lördagskväll också, drack lite vin, spelade kort och hade trevligt!

Nu ska jag titta på Snow White and the huntsman! Ha en bra kväll! :)

Puss

Ovido - Quiz & Flashcards