Alla inlägg under september 2013

Av Hanna Sjöström - 19 september 2013 14:37

Man undrar ju vem plutten där inne är?! Kommer du få blåa ögon som din mamma eller gröna ögon som din pappa? Kommer du bli blond? Kommer du vara lika rund i ansiktet som din mamma? Kommer du få pappas söta fräknar? Kommer du bli lika "lång" och ståtlig som din mamma? Kommer du vara en glad bebis? En knäpp bebis som din pappa? ;) Ja, det finns hur många frågor som helst och jag är verkligen såå nyfiken, vem är du?! Oavsett vem du är och hur du ser ut så älskar vi dig alla redan oändligt! Du väcker känslor som jag inte känner igen eller kan ta på.. Häftigt! <3 Älskade bebis... :)

Av Hanna Sjöström - 19 september 2013 14:22

När jag har haft ont tidigare så har jag kunnat vila och smärtan släpper.. Ryggen funkar det på fortfarande men ljumskarna nee.. Jag vet att jag har ett tungt jobb och jag är alltid sån att ingen ska behöva jobba för mig också.. Vissa förflyttningar är riktigt tunga och att få ett larm uppe på våning 3 som man vet att man måste vara snabb till när man är nere på våning 1.. Ja, det känns.. Jag har världens snällaste arbetskamrater, de är verkligen gulliga och tänker på mig hela tiden och det uppskattar jag enormt men jag vill ju klara allt som innan och det här med att ha ont! Suck, det är verkligen inte min grej!

Jag har fortfarande inte träffat den barnmorskan som jag egentligen ska ha.. Jag ska in på kontroll den 3 oktober och då ska jag få träffa henne.. Vanligtvis är det i v.25 man har den här kontrollen men jag hinner nästan gå in i vecka 27.. Det är ju inte hela världen men nu börjar det dyka upp en del frågor och och då känns det rätt så långt tills dess.. Hittills har jag haft olika barnmorskor, de har varit jättebra allihopa.. Var väl barnmorskan på första ultraljudet som jag tyckte var lite svår att prata med men det gick bra det med.. Hon som sa till mig hur viktigt det var att vara extremt kissnödig på ultraljud nr 2.. :P

Nu ska jag försöka vakna till liv här, ligger i sängen och bökar.. Jobbat inatt alltså, därför det är okej att sova till klockan två.. ;)

Ha en bra dag!

Av Hanna Sjöström - 17 september 2013 21:57

Det här med foglossning gör visst ondare än vad jag trodde och det får jag visst känna av ordentligt ikväll.. Var rätt dumt att greja så pass mycket idag men det är ju så svårt att låta bli.. :/ Nu sitter jag i soffan och tittar på svenska hollywoodfruar och kan nog inte röra mig mycket mer ikväll.. Får bli en varm dusch och krypa ner i sängen om en stund..

Godnatt!

Av Hanna Sjöström - 17 september 2013 19:07

Oj, vad dagen gått snabbt.. Vaknade vid elva hugget sen blev det frukost framför tv:n och lite slappande, laddade för att börja städa.. Tänkte jag skulle slippa städa på torsdag när jag gått av och fredag fyller jag ju år och då vill jag ju absolut inte behöva storstäda.. :P Krille kom hem tidigare idag från jobbet och då hittade jag visst lite pepp.. Dammat och dammsugit och rensat ut lite grejer och några saker kom upp på väggarna.. Vi har på tok för lite på väggarna har hemma.. Har för mig att vi har lite tavlor och grejer uppe på vinden.. Kanske skulle bege mig upp och se om jag hittar något kul.. :) Även fläkten i köket var i stort behov av rengöring så den gick jag också loss på.. Alltid finns det något att styra med känns det som.. :) Har lite planer på saker jag ska styra med när jag går hem i november.. Garaget behöver rensas och så skulle jag behöva gå igenom kökslådorna för att få lite bättre struktur på't.. Så nu är det bara kvar att torka golvet men min rygg pallar inte riktigt med det idag så det har vi kvar till helgen.. Nu har vi lagat mat.. Blev makaroner och köttfärssås, snabb kvällsmat men alltid väldigt gott! :) haha roligt städinlägg det blev men det är vad jag styrt med.. Tror bebis blev nöjd över lite mat också, knappt känt av liten idag men nu så.. :)

Nee nu ska jag bege mig upp en sväng på vinden.. Ha en fin kväll!

Av Hanna Sjöström - 16 september 2013 19:42

Jag har världens bästa mamma.. Hon finns alltid där och ställer upp oavsett om jag behöver hjälp med något eller bara för att lyssna.. Tur att jag har henne, kan inte ens föreställa mig hur jag skulle klara mig utan henne.. Jag hoppas att jag blir en lika bra mamma till min lilla bebis! <3


Av Hanna Sjöström - 16 september 2013 15:28

Ibland blir jag lite trött på folk som ska envisas med att gå till jobbet fast de är sjuka.. Nu har jag också åkt på förkylning, suck!! Hoppas det inte bryter ut ordentligt utan att jag kan vila ikväll och imorn så jag känner mig bättre.. Trist alltså!

Jobbhelgen är gjord och den gick bra men jag är trött i kroppen så idag blir det inte många knop på Riddarvägen.. Väntar på att Krille ska komma hem så jag slipper vara själv..

Kände nu att jag inte hade något roligt alls att dela med mig av men en helg med nattjobb består ju bara av jobb och att sova så.. :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på något onödigt tv-program! :)

Av Hanna Sjöström - 13 september 2013 17:36

Att vara ekonomisk är något jag är totalt värdelös på.. Speciellt när jag handlar mat.. Meeen snart ska jag ju gå hem och vara mamma-ledig och då är inte inkomsten alls katig och jag lär nog få tänka mig för allt mer.. Så idag när jag var och handlade på östenssons var tänket ekonomisk.. Köpte inte de där sakerna bara för att jag brukar utan jämförde priser! Mer ekonomiskt tänkande för min del i fortsättningen!!


Av Hanna Sjöström - 13 september 2013 11:15

Blir sisådär med sömnen nu men det är väl lika bra att låta kroppen vänja sig vid det.. Gick ändå och la mig vid 22 igår och nu tänkte jag gå upp och äta frukost.. Ska ju jobba inatt så borde lägga mig igen lite senare sen.. Får se hur bebis reagerar på jobbhelgen.. Sist var man ju inte riktigt med på noterna.. När ska vi sova och när ska vi vara vakna egentligen?. :) Med tanke oå semester och sjukskrivning och atr jag går hem i november så har det ju ändå inte blivit såå mycket omställning och nattjobb.. Helgen lär bli lugn för min del.. Ska till Väderstad framåt eftermiddagen imorn eftersom Catharina fyllt 50.. Träffa hennes syskon och Claes syskon och lite så.. :) Blir säkert trevligt! Annars blir det sova och vila.. Det är vad som orkas med! :)

Ha en härlig fredag! Vi ska ha en lugn sådan.. Idag går vi in i v 24.. :) Man känner sig lugnare och lugnare för varje vecka som går och det är skönt.. :)

Hejhopp!

Ovido - Quiz & Flashcards