Alla inlägg under augusti 2013

Av Hanna Sjöström - 5 augusti 2013 23:22

Vi hade inte sett filmen mammas pojkar.. Mamma hade den hemma så vi lånade den och jag har bara hört negativt om den.. Att den skulle vara så sjukt dålig.. haha men Krille och jag fick oss allt några goda skratt.. Dålig humor, ja kanske.. ;)

Trött tjej, dags att sova.. Tänk att semester veckorna alltid går alldeles för snabbt.. Vill stanna tiden och bara vara i typ 4 månader! :)

Av Hanna Sjöström - 5 augusti 2013 11:32

Vissa drömmar kan vara så verkliga och hemska.. Jag drömde inatt att Krille sa till mig att han inte ville att vi skulle vara tillsammans längre för han hade börjat skicka sms med en annan tjej! Känns väldigt långsökt men i drömmen var det hemskt och verkligt! Jag vaknade och var helt förstörd! Var tvungen att rulla över på Krilles sida och sjunka in i hans famn.. Uch, jag vill aldrig vara utan honom!!

Det är underbart med kärlek men man blottar verkligen hela sin själ och visst kan man bli sårad.. Man öppnar sig och blir bästa vänner samtidigt som man känner en stark kärlek och attraktion till den andra personen.. Jag är trygg i min relation, jag vet att Krille verkligen älskar mig och jag vet att han vet att jag verkligen älskar honom.. Jag skulle aldrig kunna leva i en relation utan tillit.. Jag vill veta vart jag har personen som jag väljer att dela mitt liv med!! Nu skjuter vi undan den drömmen, ska gå in och pussa lite på honom sen ska jag åka iväg en sväng med mamma och lillasyster...

Ha en fin dag! :)

Av Hanna Sjöström - 4 augusti 2013 17:16

Dagen igår började inte på bästa sätt för mig, jag mådde illa och kräktes en massa men sen blev dagen bara bättre och bättre.. Jag hade verkligen sett fram emot den här dagen och den kunde inte blivit bättre!!! Jennifer kom och hjälpte mig att fixa håret på morgonen sen bytte vi om till festkläder och åkte till Bjälbokyrka, där det absolut finaste brudparet och den vackraste bruden i hela världen steg in i kyrkan.. Det gick bara inte att hålla tillbaka tårarna.. Maria såg ut som en dröm, hon var så vacker!!!!!!!!! <3 Vigseln var fantastiskt och efter det åt vi brällopstårta i bjälboträdgård.. Härligt! Efter det åkte vi vidare till gamla Skänninge där de hade ordnat så fint! Hela bröllopet kändes såå Maria och jag njöt av varenda sekund! Det var underbart! <3 Det var mycket tal och spex, en hellyckad kväll och det syntes att både Jacob och Maria var så nöjda, glada och kära! :) Ett fantastiskt bröllop! <3

Känns som jag drack igår fast jag såklart INTE gjorde det.. Eller jo Loranga men inget starkare än så.. :) Jag är otroligt trött idag.. Kanske inte så konstigt preggot försökte vara kvar så länge det bara gick.. Vid halv 2 var vi nog hemma inatt men helt klart värt det!! :)

Det var även väldigt kul att träffa några gamla kändisar som jag inte sett på mycket länge! En fin skara tjejer! :)

Ska bort till mamma sen, hon har bakat bullar idag så vi skulle få några påsar att ha i frysen! :)

Ha en fantastisk dag!

Av Hanna Sjöström - 2 augusti 2013 11:23

När jag var i v.7 och började må så där dåligt.. Sängliggandes och konstant kräkandes så försökte Krille hela tiden peppa mig med efter v.12 brukar det ju kännas bättre, det är inte långt dit.. Då kändes det som en evighet.. Dock tog det ju lite längre tid än till v.12 för mig att känna mig lite piggare men när jag var i v.7 kändes veckorna otroligt långa! Idag går jag in i v.18 och nu tycker jag nästan att det går lite för snabbt.. Snart halvvägs! Fast jag längtar efter att kunna känna bebisen och så längtar jag till nästa ultraljud den 19 augusti.. <3 Jag är ju så fascinerad av hela förloppet, att vi kan skapa människor, att det bor en lite person i min mage.. :)

Nu ska jag käka frukost, har en hel del att styra med idag.. Imorn är det bröllop som gäller! Världens finaste Maria ska gifta sig med sin Jacob! Kommer bli magiskt! <3

Av Hanna Sjöström - 1 augusti 2013 22:36

Jag har tillbringat många timmar i tvättstugan idag.. Målat, målat och målat.. Det börjar bli lite vitare nu.. :) Tycker jag ser den där blåaktiga färgen hela tiden och måste nog måla allt minst en gång till iaf.. Lite annat som också behöver målas sen.. Finns en del att styra med innan det är klart men det är skönt att ha börjat och när bebis kommer vill jag gärna ha en fungerande och smidig tvättstuga.. :) Då ska hyllor, torkställning, bänk osv vara på plats så vi slipper hänga tvätt i halva huset.. :) Åhhh, jag är så glad att vi har en torktumlare nu och självklart har jag invigt den alla redan! :):)

Haha ett helt inlägg bara om en tvättstuga men att se förändringarna som sker när man renoverar och sen se resultatet.. Jag älskar renovering iaf när det inte jäklas för mycket.. :P

Sov gott! :)

Ovido - Quiz & Flashcards